Uncategorized

Smykker fra Susanne Friis Bjørner

susanne friis bjørner smykker(Smykkerne er sponsorerede, men ordene mine egne)

Jeg har været så heldig, at få lov at vælge et par smykker fra Susanne Friis Bjørner, og det sagde jeg ja til, fordi jeg godt kan lide det enkle design, som er skønt til hverdag, og så passede de godt sammen med de andre smykker, jeg har.

Når jeg vælger smykker i forgyldt sølv, er det vigtigt for mig, at den holder farven. Jeg har tidligere haft smykker, hvor gulvet er blevet slidt af i løbet af no time, men halskæden har holdt farven rigtig fint, og selvom jeg normalt ikke går med halskæde, så synes jeg, at den her er tilpas enkel og diskret til, at jeg har ville bruge den.

Øreringene valgte jeg i oxyderet sølv, og de går perfekt til min ring fra Carré (på billedet), jeg fik af Thomas i fødselsdagsgave sidste år. Susanne Friis Bjørner laver smykker med mange forskellige udtryk, blandt andet også med ferskvandsperler, og I kan se flere af hendes kollektioner lige her. Og vær opmærksomme på at lige netop denne serie er ret grov i materialet.

smykker ring carre oxyderet sølv

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *