familie

Vægtskanning

I dag var jeg forbi hospitalet til en vægtskanning. De to andre har jo været nogle ordentlige basser, så den her gang bliver jeg skannet for at se, hvor stor han bliver. Han ligger dog helt normalt på kurven – en smule over gennemsnittet, og det hele så så fint ud. Hans vægt siger lige nu 2500 gram, det er ret vildt at tænke på, at han allerede er så stor. Jeg fik det fineste 3D-billede, hvor han har små buttede kinder og den sødeste lille opstoppernæse. Hvis jeg ikke gætter helt forkert, så kommer han til at ligne sin storebror.

Ovenpå de sidste par uger, var det meget rart at se, at lillemanden har det godt derinde i maven. Desværre kæmper min far en kamp lige nu, og vi fik desværre nogle ikke så betryggende nyheder i går. Send gerne alle jeres varmeste tanker i hans retning.

Livet er lige nu et stort sammensurium af følelser – det skifter mellem glæden over det spirende liv, der kommer til verden i næste måned, til tristheden over, hvor hurtigt livet ændres og rives fra hinanden.

18 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *