Når amningen gør ondt

Flotte lamper og nye møbler

sofabord

(Indeholder affiliatelinks)

Vi fornyer lidt herhjemme for tiden. Nu er det sidste stykke tid gået med en masse projekter, og når vi endelig kan se en ende på de store ting, så er det rart at få lidt nyt, så det hele bliver lidt mere lækkert.

Vi har for eksempel længe haft et hjemmelavet sofabord, som min far i sin tid lavede til os. Og det har været så ustabilt, at vi ikke har kunne sidde med kaffekopper på, når der har været børn i nærheden. Og senere på året får vi en baby der gerne vil rejse sig op af møblerne, og så duer det ikke med et bord, der tipper. Så endelig fik vi sparet op til et nyt sofabord, og det endte med at blive Tablo fra Normann Cph, som længe har stået på ønskesedlen. Det blev dog lidt tomt med kun det hvide bord, så vi fandt et lille sidebord i Søstrene Grenes til kun 200 kr, og det komplimenterer det rigtig fint, synes jeg.

Nu skal vi bare have noget mere belysning i vores stue, som er alt for mørk om aftenen. Klemmelampen sidder allerede i vores soveværelse. Den er vildt fin til prisen på 349 kr. Taleboblen kunne være perfekt i køkkenet eller entreen både til belysning, men også små hyggelige beskeder til hinanden. Den smukke grønne bordlampe ville stå så fint på vores skænk eller skrivebordet, men den er ret pebret, så den må få en plads på ønskesedlen. Messingpendlen fra House Doctor kunne klæde vores spisebord med to styks i stedet for den ene Caravaggiolampe vi har haft hængende i en del år nu. Pendlen koster også kun 450 kr.

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når amningen gør ondt