Børn,  eBay

Gaveideer til klassefødselsdag #1

Der kommer en del Ebay-tips for tiden. Jeg håber I er okay med dem. Ellers må I springe de indlæg over. Bloggen er jo lidt en blanding af både personlige indlæg og de mere materialistiske indlæg. Men ideen med bloggen var egentlig oprindeligt at jeg ville dele gode tips med andre børnefamilier, så det holder jeg også fast i.

Skolestart betyder også klassefødselsdage, og med snart to børn i skole, nærmer vi os de 40-50 børnefødselsdage om året. Dertil kommer jo fødselsdage hos venner og familie. I klassen prøver vi at holde priserne på et minimum, det vil sige ca. 20-30 kroner pr gave. Men på et år løber det altså op.

Så jeg har været på Ebay for at finde nogle gaver, som er oplagte til lejligheden. Vi har allerede en pose med gaver, som kan bruges ved klassefødselsdage, og den kan jeg så fylde op med flere ting fra Ebay, så der altid er gaver klar, når der kommer en indbydelse med hjem i tasken. Børnene synes også det er sjovt at være med ude at vælge, så vi tager også nogle gange ud og køber med dem. Men det kan jo også være sjovt nok at vælge fra posen, hvis der er lidt forskelligt.

Den anden dag var det mest My Little Pony jeg søgte på (i forbindelse med dette indlæg), så derfor præger det ideerne i det her indlæg. Men jeg har tænkt mig løbende at finde flere oplagte gaveideer til klassefødselsdag, så stay tuned, hvis I ikke lige er til de små farverige ponyer. Alle tingene på collagen herunder koster under 35 kr og det er inkl. forsendelse.

mylittlepony gaver Gaveideer til klassefødselsdag Frozen hårspænder // My Little Pony hårspænder (eller elastikker) // My Little Pony bamse 32 kr. // My Little Pony ur 28 kr. // MLP bamse // My Little Pony ur i rustfrit stål 34 kr. //My Little Pony strygemærker ca. 10 kr. // (affiliatelinks)

I kan finde mange flere gaveideer med My Little Pony lige her.

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *