Børn,  Familieliv

Hjælp til hverdagen med baby

Indlægget er sponsoreret med en Nomi babyindsatsevomove nomi højstolevomove nomi højstol ergonomiskevomove nomi højstol high chair babyindsat skråstol

evomove nomi højstol high chair babyindsat skråstol

evomove nomi højstol high chair babyindsat skråstol

Vi har været så heldige at få en babyindsats til vores Nomi højstol til test. Vega overlod allernådigst hendes Nomi højstol til familiens nye medlem, og det er jeg virkelig glad for. Babyindsatsen, som er en slags skråstol der kan monteres direkte på vores højstol, giver os nemlig mulighed at spise samlet uden, at vi skal have en baby liggende på selve spisebordet eller i armene. Dermed kan vi alle sammen sidde med til bords om aftenen, og Vilfred kan føle sig som en del af måltidet allerede her fra starten. Derudover er det nødvendigt at have hænderne frie til de to andre børn, for der er virkelig run på – især om morgenen, hvor børnene skal være ude af døren senest 7.40 for at møde til tiden.

Det gode ved Nomi babyindsatsen er, at den stort set kan ligges helt vandret. Han ligger i hvert fald mere fladt og stabilt i den, end hvis han ligger i mine arme, mens jeg forsøger at få en bid mad ned. Når baby bliver større, kan stolen justeres, så han kan sidde lidt mere op og følge bedre med, og det er heldigvis så nemt, at man blot justerer på det hvide skruehåndtag, som I kan se på stammen af stolen.

Stolen har også været slæbt med rundt i lejlighedens øvrige rum – blandt andet køkkenet, hvor jeg har kunne lave mad, mens han er med og i badeværelset, hvor jeg har kunne snuppe et bad, hvis vi har haft en formiddag, hvor han ikke har villet sove. Så det er altså et rigtigt fint stykke babyudstyr, som kan være en rigtig god hjælp i hverdagen. Derudover er det super praktisk, at stolen kan anvendes efterfølgende som almindelig højstol, og Vega savner den faktisk, fordi den netop har været så god på grund af dens hjul, så hun sagtens selv har kunne skubbe sig ind og ud uden besvær.

Du kan købe Nomi Highchair samt babyindsatsen Nomi Baby her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *