Uncategorized

Nye mælkeis fra Sun Lolly

 photo blog1_zps84nahtno.jpgsun lollysun lolly mælkeissunlolly mælkeis cremay photo IMG_0355blog_zpsqnjfycbj.jpg

Sun Lolly Creamy

Vi kender allesammen den klassiske Sun Lolly “skub-op-is”/”trekant-is” – kært barn har mange navne – som kommer i alle mulige forskellige smagsvarianter. Jeg har i hvert fald spist min del, da jeg var barn, og vi har dem også klar i fryseren herhjemme hver eneste sommer! Børnene elsker dem, og når de endelig skal have noget sødt om sommeren, så synes jeg, de her is har den perfekte størrelse.

Nu er Sun Lolly kommet med en nyhed – nemlig Sun Lolly Creamy, der er en mælkeis, som kommer i tre forskellige smagsvarianter: Jordbær, kakao og vanilje. De indeholder hverken indeholder konserveringsmidler eller kunstige sødestoffer – STORT plus!

Vi har selvfølgelig skulle smage på de nye Sun Lolly Creamy for at kunne skrive om dem. Så fra børnene så Sun Lolly-pakkerne fredag eftermiddag til isene var frosne og klar til at spise lørdag har de trippet utålmodigt rundt. Så glæden var absolut stor, da isene endelig var klar til smagstest, og de blev ikke skuffede. Isene blev spist med stor nydelse og højt humør, som I måske kan fornemme af billederne. Jeg forudser, at der kommer til at blive spist en del is nede i vores skønne gård til sommer, hvis det bliver lige så varmt som sidste år.

Alle smagsvarianterne er nu prøvet af – og vinderen er hos Folke kakao-varianten hvorimod Vegas favorit er den med vanilje! Hun mente bestemt de smagte præcis som de lækre vaniljes, hun spiste, da vi var i “de varme lande” i sommers.

Hvis I også har lyst til at smage de lækre Sun Lolly Creamy, så hold øje med bloggen på fredag. Der kommer nemlig en skøn sommerkonkurrence i samarbejde med Sun Lolly!

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *