Familieliv

Alenetid med sin mor

islands bryggeSelvom man er en stor dreng på syv år, så kan man godt have brug for alenetid med sin mor. Især når de to andre børn har fået lov at holde fri med hende hele dagen, imens man selv skulle i skole…

I går aftes tog jeg F i hånden og gik en tur på et par timer – bare ham og jeg. Som jeg netop skriver, så måtte han i skole alt imens jeg holdt barselshygge herhjemme med Vega, Vilfred, Signe, Blommen og baby F. Jeg havde ondt i hjertet, da jeg afleverede en meget ked dreng i skolen. Han ville SÅ gerne være hjemme med os andre, og jeg gik fra skolen med en klump i halsen. Men samtidig mener jeg, at børn bliver nødt til at lære, at man ikke bare kan holde fri, når lysten lige melder sig. Man skal også nogle gange gøre nogle ting, man ikke har lyst til – selvom det kan være svært. Og jeg vidste, at når først dagen gik i gang, ville det jo blive hyggeligt.

Jeg kunne nu godt forstå, at han følte sig udenfor, og netop derfor prioriterede jeg, at vi fik lidt alenetid. Så på vores lille tur rundt omkring på Islands Brygge nød vi tosomheden, fik snakket om stort og småt og spiste nachos til aftensmad i Kulturhuset. Det var noget så hyggeligt, og jeg elsker når de muligheder byder sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.