Kolonihavekøb. Change of plans

Børnedistortion 2015

børnedistortionbørnedistortion
Sidste år var jeg med Vega til børnedistortion. Det var super hyggeligt og virkelig et hit hos både hende og jeg. I kan læse mere om det her.

I år løber børnedistortion af stablen allerede i næste uge. Det starter i morgen d. 1. juni og fortsætter til på lørdag d. 6. juni med final party på Fisketorvets tagterasse.

Alle dagene bliver fyldt med både musik og aktiviteter. Der er både kreative aktiviteter og derudover også dans og yoga. Blandt andet underviser Vegas hip hop-lærer på torsdag på Vesterbro, og jeg tror det kunne være hyggeligt at kigge forbi der.

Hvad med jer? Skal I til Distortion? Jeg sætter programmet ind under billedet, så I kan se alle de skønne aktiviteter, der er planlagt for os børnefamilier.
 photo bedeffc3-ce60-4152-9a4f-a193630b995b_zps38graylb.jpg

Mandag d. 1. juni: Mozarts Plads (Sydhavn) // 13:00 ? 18:00
På BørneDistortions første dag skal du og dine unger til Sydhavnen, hvor AAlborg Universitet starter dagen under overskriften ?Kan du gå på vandet??. Senere skal I lave tricks med Kendama. Hvis I ikke allerede kender Kendama, så gør I det stensikkert efter i dag, og du og dine børn vil konkurrere om at få en bold til at sidde fast på en pind. Sidst på dagen kommer RayRay og underholder med musik og sang.

Tirsdag d. 2. juni: Mozarts Plads (Sydhavn) // 13:00 – 18:00
På anden dag i Sydhavnen skal ungerne danse og hoppe og synge, når sidste års Distortions legender Trolle & Tormod kommer og underholder. De spiller reggae for børn, med et twist af rock og jazz, og du vil med garanti ikke kunne dy dig for at danse med.

Onsdag d. 3. juni: Israels Plads (Nørrebro) // 13:00 – 18:00
Onsdag rykker BørneDistortion til Israels Plads, hvor de yngste kan morer sig i fred, mens Nørrebro på den anden side af broen drukner i gadefester.
På Israels Plads vil I kunne prøve Familie Yoga og få varmet kroppen op, inden et legendarisk line-up går på. Glæd jer til: Dj Olgas Far, RayRay, DJ Mikkel og Trolle & Tormod.

Torsdag d. 4. juni: Skydebane (Vesterbro) // 13:00 – 18:00
Om torsdagen indtager både de store og de små Vesterbro, hvor de små har fået Skydebanen for sig selv. I dag skal I danse alt hvad I kan, når Them Kidz kommer og viser hvad de kan. Senere vil der være danselege med DJ DANCE – glæd jer! Har far lidt ondt i hovedet, kan I sende ham til Familie Yoga, mens I ser Anders Tryllekunstner trylle.

Lørdag d. 6. juni: Fisketorvets tag // 12:00 – 16:00
På BørneDistortions sidste dag kommer herlighederne til at foregå på Fisketorvet tag. Her vil DJ HardKåre kigge forbi og starte dagen med et brag. Senere kigger RayRay, Trolle & Tormod, Anders Tryllekunstner og Them Kidz forbi.

Derudover vil der alle dage være løbende aktiviter, så som leg med sæbebobler, lav fantasi dyr i modellervoks, tegn amok, fotoboks med fotograf og meget meget mere.

Kalles Kaffe vil på dagen sørger for lækker gourmet kaffe til dig, mens dine unger hygger sig.

DØP (Den Økologiske Pølsemand) har piftet den klassiske pølsevogn op, og serverer sunde og økologiske pølser. Deres pølser er så gode, at de bl.a. har vundet som ?Årets Spisested? og ?Best i Test?.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kolonihavekøb. Change of plans