DIY,  eBay

Lav dine egne elastikhårbånd / armbånd – eBay-tip

Indlægget indeholder affiliatelinkslav dine egne elastikhårbånd elastikarmbånd diy

Billede af elastikhårbånd lånt fra The Superettes blog

Elastikhårbånd DIY

Elastikhårbåndene som efterhånden har været fremme længe er super søde – også som armbånd. De kan dog laves meget meget billigt og nemt, så ingen grund til at smide en masse penge efter dem, når du kan lave dem selv på ingen tid. The Superettes har lavet en fin og meget enkel DIY lige her.

Jeg har som så mange gange før været en tur på eBay, og der er elastikbånd i et utal af farver. Og en typisk pris er 6-7 kr. inklusiv fragt for omkring 4,5 meter bånd. De fire farver elastikhårbånd på nedenstående billede er fundet her.

preppy hair ties elastikhårbånd elastikarmbåndDer er rigtig mange forskellige slags i alle forskellige prisklasser – blandt andet med Frost/Frozen-print (her)og leopardprint. Se alle de forskellige her. Husk at I kan sortere på søgeresultatet ude i sidebaren. Jeg sætter ofte flueben i “buy it now“. På den måde slipper jeg for at få auktioner med.

Se mange flere af mine eBay tip lige her. Og se i øvrigt mere inspiration til hvordan de her elastikbånd kan bruges på Pinterest her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *