Uncategorized

Dragerytterne med Hikke og Tandløs

Dragerytterne sådan træner du din drageVores børn var vilde med Hikke og Tandløs i “Sådan træner du din drage”, og filmene er blevet set et utal af gange. Heldigvis kan de nu se endnu mere til Hikke og Tandløs i den nye serie fra Dreamworks, der er produceret til Netflix. Serien hedder Dragerytterne: Kapløb til kanten, og den udkommer i morgen d. 26. juni.

“I serien udforsker Hikke og Tandløs sammen ukendte, nye verdener, finder aldrig før sete drager og forsøger at stoppe krigen mellem vikingerne og dragerne én gang for alle. En dag finder Hikke og Tandløs et mystisk drageøje fyldt med hemmeligheder. Det leder dem til en helt ny verden – dog bliver de forfulgt af en gruppe dragejægere, der ikke skyr nogle midler for at få fat i drageøjet og dets vilde kræfter. “

I aften varmer vi op til premiere på serien, hvor børnene, udover at se det første afsnit med resten af det danske Netflix Stream Team, også skal på underjordisk skattejagt med vikinger og våben i Cisternerne i Frederiksberg Have – bare lige for at komme i stemning. Vi glæder os rigtig meget.

Der kommer 13 episoder af Dragerytterne, som kan ses med det samme. Så hvis sommeren fortsætter med regn (hvilket jeg på ingen måde håber!!), så er der i hvert fald underholdning nok i ferien.

Hvilke serier er et hit for jeres børn for tiden? Kom endelig med gode forslag. Vega er for eksempel super glad for at se Mia & mig, der handler om et elverfolk, der lever med magi i et hemmeligt land. Og så er der heste (eller er det enhjørninger) i serien. Heste har været et stort hit i snart et år. Både legetøjsheste, heste på tv og heste i virkeligheden haha! Hun ELSKER det!

I kan se traileren for Dragerytterne her

 

stream team? I samarbejde med Netflix. Læs mere her

5 kommentarer

 • Finurligt

  Jeg får ikke læst mange blogindlæg for tiden – og slet ikke kommenteret. Og tænk, så er det et indlæg med Dragerytterne i titlen der får mig til at klikke videre OG kommenterer 🙂

  Lille V ELSKER Dragerytterne. Både som film, men bestemt også at lege med dragerne. Og jeg tror, at han bliver en lille smule lykkelig, når han ser at der kommer nye afsnit.

  JoJo som jo er på alder med F ser ikke så meget Netflix for tiden. Han er meget optaget af Mindcraft, og ser den ene video efter den anden på youtube. Jeg forstår det ikke, men han er undeholdt.

  • Copenhagen Kiddo

   Haha F ser også Minecraft videoer på YouTube. Især Robin og Samrita er et kæmpe hit. Mon det er de samme Minecraft videoer JoJo ser?

   • Finurligt

    Det er nemlig lige præcis Robin og Rita videoerne han ser 🙂 Ser F ellers nogle gode serier? Jeg kunne nemlig godt bruge lidt input, så JoJo og jeg kunne se lidt sammen. For som sagt, så kommer jeg ikke til at se Minecraft… 🙂

 • Ulla Maria

  Min dreng på 6 er helt pjattet med Vilde Kræ på Netflix. Han kan nu de sygeste fakta om dyrs tophastighed, vingefang, søvnmønster, hvilken artskategori de hører til mm. Det er vildt sjovt at høre, når han folder sig ud med al sin viden
  Er dog sikker på at Kapløb til Kanten falder i gid jord for Tandløs har en stor plads i hans hjerte – og til hans fødselsdag skulle han selvfølgelig have en Tandløs-kage

  • Copenhagen Kiddo

   Mine børn er også vilde med Vilde Kræ. Det er fedt at de lærer noget samtidig med, at de ser serien. 🙂

   Sejt med Tandløs-kage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *