Kolonihave

Endelig fik vi nøglerne til kolonihaven

kolonihave udlevering af nøglerEfter et lille bump på vejen, som betød at overtagelse af kolonihaven blev udskudt endnu en dag, så fik vi endelig nøglerne til huset i onsdags. Det var en fantastisk følelse at låse op til huset. Nu er det endelig og helt sikkert vores.

Jeg er vil med tanken om, at det her sted skal fyldes med minder i børnenes bevidsthed. Her skal vi nyde sommeren hvert år, og her får de en masse nye bekendstskaber blandt de andre børn i foreningen. Nogle venner, som de højst sandsynligt kun ser i sommerhalvåret, men det også lidt hyggeligt at have nogle ferievenner på den måde. Nogle mennesker de senere vil forbinde med vores hyggelige stunder på Vestegnen 😉

Folk er super venlige derude og villige til at hjælpe og altid klar på en lille snak ude i rotunden.

Som I kan se er det en slidt rønne, men heldigvis er huset solidt bygget, så nu skal det bare have en kærlig hånd. Næste weekend begynder vi nedvaskningen af det. Og så skal det bare holde tørt, så vi kan få det malet hurtigst muligt udendørs. Det kommer nok til at tage en stor del af sommeren.

 

4 kommentarer

    • Copenhagen Kiddo

      Ja det bliver så godt. Jeg glæder mig til I kan komme over og se det rigtigt. Jeg håber I har hygget jer i dag. Det var dejligt at ses på Facetime <3

  • Sophie Ella

    Hvor er det dejligt! Har selv et kolonihavehus på Amager. Da vi flyttede ind startede vi lige med at få skiftet alle låsene af en låsesmed i København (tror det var Københavns låsesmed), da der havde været en periode med indbrud i hele foreningen. Måske I ohgså lige skulle tjekke det? 🙂

    Sophie E.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *