Børn,  Kolonihave

These days

Jeg har lidt mange projekter i gang i disse dage, og det er vist på tide at få afsluttet et par af dem. Jeg har det ikke godt med for mange løse ender. Kender I det?

Jeg er både i gang med at strikke et par babyleggings til efteråret, og så er jeg ved at sy et par sommerkjoler til V. Derudover er der bare så mange ting med kolonihaven, som vi skal have styr på, inden vi kan begynde at overnatte derude. Og i det hele taget skal vi bare sørge for, at der er underholdning til børnene, imens vi arbejder på huset og ikke mindst soveplads til dem. Jeg tror vi skal have fat i en køjeseng, som ikke må være for dyr. Indtil videre kigger jeg på DBA, men tips til billige køjesenge modtages med kyshånd.

Sommerkjolerne bliver syet ud fra et mønster, jeg har købt på Etsy, og hvis I har mod på det, så kan jeg anbefale jer at kaste jer ud i det. Der er et kæmpe skørt på kjolen, så man danse, imens det står ud til siderne – twirl-effekten kalder vi det, og det har en meget stor wow-faktor hos små piger!

Mønsteret er lige til at gå til med en meget udførlig vejledning. Jeg har købt noget prikket stof, som jeg håber vil gå godt til kjolen. Stoffet er fra Stof og Stil og mønstret til kjolen kan købes og downloades med det samme på Etsy her.

dansekjoleprikket stof til dansekjoleMit strikkeprojekt må I få billeder af, når jeg er færdig. Men de leggings bliver super fine i grå farver og grafisk mønster. De bliver sådan lidt rå i det i forhold til meget andet pussenusset strik til drenge.

Kolonihavens have har heldigvis ikke så meget beplantning, hvilket jeg er glad for, for så kan vi selv plante det vi har lyst til, når overskuddet til at lære om havelivet er der. Der er dog en masse ukrudt og nogle buske, som skal klares, og heldigvis er der masser af rabarber, som jeg skal have vasket og frosset ned. Udover bagning, så er vi ret vilde med at lave en rabarberkompot (uden for meget sukker), som vi bruger ovenpå havregrøden om morgenen. Jeg skal nok lægge en opskrift herind, når jeg har lavet det næste gang.rabarber

Og nå ja, så er V gået i gang med at teste et par hindbærrøde sandaler fra Bundgaard. De er rigtig fine og hele stykket med blomsten på har velcro, så de kan justeres i forhold til fodens bredde. Desværre bliver velcroen meget synlig, når de skal løsnes, hvilket ikke er helt så kønt. Og trods V’s helt normale fodbredde, så skal de løsnes. Det gjorde vi ikke første dag, hun havde dem på, og det resulterede i, at sandalerne skar lidt for meget ned i fødderne. Så nu holder vi lige en pause med testen, til vablerne er helet. Og så skal I nok få en samlet bedømmelse af sandalerne senere. Men umiddelbart vil jeg sige, at de er til smalle fødder, hvis man ikke vil ud i at løsne dem i fronten.

bundgaard sandaler hindbærrødbundgaard sandaler

F har kun en uge tilbage i 0. klasse. Tænk at der allerede er gået et år siden han startede i skole. Det er ikke til at forstå. Om to uger holder vi alle sommerferie, og til august har vi så hele TO skolebørn! Jeg glæder mig til at vi kun skal aflevere og hente ét sted (indtil lillebror starter i vuggestue), og heldigvis er det lige på den anden side af vejen, hvor vi bor.
 photo blog2_zpsorglp9vk.jpg

2 kommentarer

 • trine229

  Ved Ikea har køjesenge til under 1000lappen, men ved ikke hvad der er “billig” i din verden;) (og ved forøvrigt at jeg har set flere billige på dba i jagt efter en der kan bo hos min ex, men de er godt nok i jylland)

  • Copenhagen Kiddo

   Jo under 1000 er billigt, synes jeg 🙂 Madrasser kommer så oveni, så helt billigt kan det nok ikke blive.
   Og typisk at alle de gode handler er i Jylland 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *