En familie på 5 på få kvadratmeter

Back to school: budgetvenlige fund til drenge og piger

back to school. idrætstaskeJeg har snuset lidt rundt i high street butikkerne igen igen, og jeg har et par indlæg i ærmet med favoritter derfra i bedste back to school ånd.

Det første sæt i den fine rosa nuance er ret perfekt til den tid vi går ind i nu. De prikkede basketstøvler er lavet af skind med kohår, og de er intet mindre end super seje og girly på samme tid. Hvis Vega så dem, ville hun helt sikkert gerne have dem. De koster kun 299 kr., og så er der lynlås i siden, hvis man endnu ikke har knækket koden med at binde snørebånd.

Tasken med prikker er perfekt til både idrætstimerne, fritidsaktiviteter eller måske som weekendtaske. Den koster 179 kr. og er lavet i bomuld.

back to school idrætstaske gummistøvler og sneakersI drengeafdelingen var der også gode ting, som er perfekte til skolestart. Igen en taske, som kan bruges til idræt. Lige nu bruger vi den medfølgende taske til Chima-skoletasken, men den er efterhånden ikke stor nok til at rumme det, den skal. Så måske denne er en løsning. Camouflagetasken koster 179 kr. Støvlerne i sejlerlook er en favorit, og selvom de er lavet af skind, koster de kun 299 kr. Der er også lynlås i siden. Basketstøvlen i camouflage kan som de andre lynes i siden og koster 239 kr. Støvlen er foret med en uld/polyesterblanding. Gummistøvlerne er virkelig fede, og jeg er vild med at Zara ofte laver anderledes gummistøvler. De koster 239 kr., og størrelserne går helt op til 38/39.

I morgen kommer der endnu et indlæg med sko på budget. Rigtig god dag til jer.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En familie på 5 på få kvadratmeter