Børn

Børnenes nye hobby

foam clay hobby børnfoam clay hobby børnDa vi for nyligt var på Fyn og besøgte mine veninder så vi det nye store hit blandt deres børn. Det hedder henholdsvis Foam Clay og Silk Clay og er lavet af et meget blødt og let materiale, som man kan forme på alle tænkelige måder. Du kan lave figurer, smykker, hoppebolde og meget andet. Det er selvhærdende og skal blot lufttørre 1-3 dage før det er klar til brug.

Mine børn var ellevilde for at vi selv skulle købe det herhjem til, og i fredags kom jeg forbi en boghandel og fandt en pakke med det, der hedder Foam Clay. Det er med små kugler i, som I måske kan fornemme på billederne. Man kan også købe Silk Clay, som til gengæld er helt glat. Det hele kan mixes som man nu har lyst til. Børnene brugte mange timer i weekenden på at lege med det, og der blev lavet rygsæk til Barbie-dukkerne, en masse Angry Birds figurer og meget mere, som jeg ikke heeeelt ved hvad er 😉

En æske med 10 forskellige bøtter koster kun 99 kr. så det er godt givet ud. Jeg tænker egentlig, at det også ville egne sig fint som fødselsdagsgave til børnefødselsdagene, hvor det er fint at dele æsken op, og blot give 3-4 bøtter som gave.

Jeg fandt det hos Bog & Ide, men jeg kan se at det også forhandles på diverse webshops. Bare google foam clay, og så dukker der mange forskellige shops op. Og derudover YouTube videoer med ideer til kreative projekter med både Foam- og Silk Clay.

Se bare denne Pinterest-brugers seje resultat

foam clay

2 kommentarer

  • Ditte K

    Åh, jeg har kigget længe efter det til Marius – Jeg skal helt sikkert have fat i sådan noget idag, han vil elske det! Tak for påmindelsen 😉

    • Copenhagen Kiddo

      Det var så lidt. Jeg er selv ret overrasket over, hvor meget tid de har brugt med det. Jeg håber også Marius kan lide det 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *