Highstreet favoritter : sko

Hey! Det lykkedes. Sgu

11944943_10152933789121548_106286191_nYes!! Så er jeg i luften. Det var noget værre bøvl at finde et design, hvor mine billeder blev passede ind i designet (ja ja, noget teknisk rod) og det er ikke helt endt med at se ud, som jeg havde forestillet mig. Men. Nu skal Copenhagen Kiddo stå på egne ben igen, og så må jeg få bygget det hele pænt op hen ad vejen. Det føles rart, og jeg er sikker på, at det nok skal blive godt.

Hvis I oplever nogle ting, som ikke er, som de burde være, så skriv hellere end gerne til mig. Jeg vil så gerne have det til at fungere, men det er jo ikke altid, man lige lægger mærke til fejlene selv, vel?

Nu vil jeg smække benene op og tage lidt at spise og se Sense 8, som er en ny serie på Netflix, vi er gået i gang med herhjemme. Den er vildt mystisk og helt sindssygt intens. Ja altså med de vildeste sexscener, men også intens på andre måder. Men den er også rigtig god og svær at slå ud af hovedet. Skuespillerne gør det så godt, og den overrasker helt vildt med humor, der kommer mere og mere til udtryk jo længere hen i serien, man kommer. Og den gør det lidt svært at komme i seng til tiden i øjeblikket. Det der binge-watching er vist ikke helt sundt ud på de sene aftentimer.

Billedet er i øvrigt fra min tur til IT Universitetet, og jeg er ret vild med det. Det minder om en følelse jeg ofte har haft, når jeg endnu en gang har skulle bruge en weekend derude.

6 kommentarer

 • Dine nye rammer er så fine. Og selvom jeg efterhånden har vænnet mig til den ene reklame efter den anden på de fleste blogs, så er det en befrielse at komme ind på en “ren” blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Tak, det er jeg glad for, at du synes. Ja man vænner sig jo til det. Det kan også sagtens være, at der kommer nogle reklamer herinde, men det bliver IKKE store popup-bannere, men reklamer for webshops udvalgt af mig selv, som ikke “larmer” så meget.

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så sej! Nu skal jeg bare liiige få mit til at virke. Arg!
  Hmm, lyder som en serie for mig. Vild sex? Ja, tak egentlig. Ha ha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Ja du skal Signe. Skriv hvis jeg kan hjælpe med noget 🙂 Og ja, hvem er ikke til den slags haha!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • SÅDAN Signe. Sex? Næh, du. SØVN. Det er dét, der står højest på min ønskeliste pt. Og en baby, der ikke er super ked af det om aftenen. Jeg er ret glad for The Americans btw. Perfekt strikke-baggrund.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Haha! Ej det kender jeg godt. Men hvis man ikke selv kan have det, så kan man jo se på det, ikke? Jeg håber aftenerne snart bliver nedre for jer. Og ja forresten. Jeg havde helt glemt The Americans. Var egentlig gået i gang, men så kom der nogle andre og stjal dens plads 😉

   Kram til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Highstreet favoritter : sko