Back to school: budgetvenlige fund til drenge og piger

Highstreet favoritter : sko

sko til børn på budget

Som lovet i gårsdagens indlæg, kommer der et lille skriv om sko på budget. Der er både til de store piger på over fire år, og så har jeg samlet et par stykker til de mindre piger også.

De øverste basketstøvler med prikker er fra H&M og koster 149 kr. De er med elastiksnøre og kan trækkes af og på uden at skulle binde snørebånd. De er med teddyfor og findes i str. 24-34. De sorte glimmer-slip ons minder faktisk om et par jeg selv lige har fået i gave af min far. Så seje og lige til at hoppe i. De koster 179 kr. De hvide sko med velcro minder mig lidt om et par Stan Smiths, som jeg selv har på ønskesedlen. De er lavet af skind og koster 299 kr. De findes i str. 28-40.

De mønstrede kondisko er i skind med kohår, og ville være perfekte til 1 kilometers løbeturen, som 0. klasserne tager hver morgen. De koster 299 kr.

De tre nederste par er til de lidt mindre piger, og kommer i størrelse 18-24. De koster fra 179-199 kr., og I kan finde dem her.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to school: budgetvenlige fund til drenge og piger