Uncategorized

Tilbage til hverdagen

banankage bananbrød med after eightkolonihave idyl pilea Så er ferien overstået. Fire uger hvor dagene mest af alt har stået på istandsættelse af kolonihavehus blandet med en smule hygge såsom bagning af bananbrød med After Eight chokolade. Det lyder lidt skørt, men smagte dejligt. Jeg har malet stole, plukket fine blomster fra haven og været til børnedag i kolonihaveforeningen, som er en stor ting for børnene. Alt lige fra flødebollekast, fiskedam og dåsekast til popcorn og rød sodavand kostede 1 kr. for børn.Behøver jeg at sige, at børnene havde en fest?

hortensia kolonihaveburmeser indekat i selevintage skalstol pastellerHeldigvis nåede vi også et par dage til Fyn, hvor vi hyggede max, og fik set mine gamle veninder med deres familier og ellers bare tog det hele i roligt tempo med mine forældre og børnene.

Og netop som ferien sluttede, kom det fantastiske vejr. Er det ikke typisk? Børnene startede op i går. Det var V’s første dag som fritidshjemsbarn, og det gik virkelig godt. Følelserne sad udenpå tøjet om morgenen, og hvert et ord fra min mund skulle vægtes. Men jeg ville selv være lidt edgy, hvis jeg skulle starte et nyt sted. F går der jo også, men fordi fritidshjemmet nu skal rumme over 300 børn, er han startet i en anden bygning, og må ikke komme over til 0. klasserne. Og jeg tror hun havde regnet med, at kunne støtte sig lidt op ad ham i løbet af dagen, men sådan blev det ikke.

Men da jeg kom ved 14-tiden, ville hun ikke med hjem, og det må jo være et godt tegn. Hun sov efterfølgende i over to timer, da vi kom hjem, så dagen har virkelig været fuld af indtryk og en ny verden, hvor man er meget på egen hånd i forhold til det trygge liv i børnehaven.

Her til morgen var begge børn glade og parate til at komme af sted, og jeg skal lige vænne mig til at være hjemme uden dem efter fire intense uger på meget lidt plads.

De næste to dage står programmet på modeugearrangementer. Tempoet bliver for mit vedkommende stille og roligt, for jeg har Vilfred med. Så ingen festlige aftener med bobler til mig. Jeg vil i stedet bruge aftenerne på at kramme med mine tre skønne børn i sofaen. Vi skal blandt andet se Klokkeblomst og piratfeen, som netop er kommet på Netflix.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *