terassemøbler
Bolig,  Kolonihave

Nyt fra kololivet

kolonihaveI søndags nåede vi lige et par timer forbi kolonihaven. Det er det ideelle ved, at den ligger så tæt på os i forhold til et sommerhus. Vi havde nemlig flere planer i weekenden, men ville også gerne derud og nå at male og færdiggøre vores hyggelige veranda.

Og indvendig er den stort set færdig. Uh la la jeg glæder mig til at sidde derude med et glas kold rosé en varm sommerdag. I søndags greb jeg dog bare muligheden for at sætte mig med en god kop kaffe og bare nyde, at vi trods alt har nået en hel del på den her sommer. Altså taget i betragtning af, at vi også lige har tre børn med derud, ikke? Jeg synes virkelig verandaen er blevet fin, og det er nok mit favoritspot lige nu. Kurvestolene skrev jeg om tilbage i juni, og de blev købt allerede inden vi havde huset på hånden. I kan evt. finde mit Luksus vs budget indlæg omkring kurvemøbler lige her

kolonihaveBlomsterne fortsætter med at springe ud, og der sker noget nyt i haven for hver gang vi kommer. Mens Thomas malede smed jeg et par arbejdshandsker på og greb en spade, og så kan jeg ellers lige love for at jeg kom på gravearbejde. Det var bedre work out end meget anden træning, jeg har prøvet!

Vi skal have en masse friske krydderurter derude, men indtil nu er det kun blevet til en rosmarin, og så har vi noget purløg stående. De ting bliver noget vi skal hygge os med næste sommer, når de fleste store projekter er færdige.

kolonihave  kolonihave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *