børneværelse uden vindue
Bolig,  Børn

Små glimt fra et børneværelse uden vindue

blog2Lillebrors værelse er efterhånden ved at tage form. Jeg har tidligere vist lidt billeder fra processen, hvor vi delte V’s store værelse op med en skillevæg med vindue i. Der er nemlig ikke et rigtig vindue ud til gaden, så vi måtte tænke kreativt. Det gør også, at lyset på mine billeder ikke er fantastisk. Det må I lige være overbærende med. Men jeg synes vi har fundet nogle gode løsninger tilværelset, og det skal I da se.

Sengen er en Kiliseng fra Sebra, og den har været på ønskesedlen hos de to andre børn. Det er dog først nu, at der blev råd til den. Det fine dynebetræk er fra Ferm Living. Wallstickeren er fra H&M, og den smukke uro med skyer er fra Konges Sløjd.

børneværelse tæppe bilbane

Det skønne bilbane-legetæppe er fra H&M, og et rigtig godt køb. Der er skridsikkert underlag,så det ikke ruller sammen, når der bliver leget på det. Opbevaringskurven i filt er også fra H&M og perfekt til opbevaring af legetøjsbiler.

børneværelse kili seng skillevægsvindue

Den store opbevaringskommode er fra IKEAs STUVA-serie, og skuffen kan trækkes ud, så man kan bruge den som legebord.IMG_0786

Vi har valgt LEGO opbevaringskasser fra Room Copenhagen til alt det DUPLO, som han har arvet fra sine store søskende. Elefantlampen er fra Zoolight, og den giver en rigtig hyggelig belysning om aftenen.

IMG_0787 IMG_0789Billederne mangler stadig at blive hængt op. Billedet med pandaen er fra Seventy Tree (som i øvrigt laver rigtig mange flotte illustrationer til børneværelset) og billedet med de to bjørne er fra Roommate.

Han sover endnu ikke derinde, og vi mangler stadig et par ting. Blandt andet en skydedør derind til. Lige nu er der kun en åbning i væggen. Men han kan rigtig god lide at sidde derinde og lege på tæppet, nok især fordi han kan se os inde i stuen imens.

6 kommentarer

  • copenhagenkiddo

   Hej Therese

   Ja jeg købte det på H&M’s hjemmeside. Men jeg kan godt se, at det ikke er der lige nu. Det har været udsolgt før og kommet igen, så det er nok godt at holde øje. Første gang jeg ville købe det, var det blevet udsolgt fra min kurv, fordi jeg var for længe om det. Men efter et par uger kom det på lager igen.

   Kh Signe

 • Line

  Hej Signe, har via Pinterest fundet et billede af et børneværelse, hvor der er brugt IKEA køkkenskabe til opbevaring. Kan du fortælle mig hvilken model der er brugt? Virkelig fint by the way

  • copenhagenkiddo

   Kære Line

   Hvis det er et Pinterestbillede af vores eget børneværelse, så er det STUVA serien fra IKEA. Men hvis det er et jeg har pinnet fra nogle andre, så ved jeg ikke helt hvilket du mener. Kan du evt. give mig linket på min Pin?

   Kh Signe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *