Børn,  børnetøj

{Celavi} Uldundertøj der ikke fnuldrer

blog2god kvalitet uld til børnForleden skrev jeg om Vilfreds vintergarderobe med uldundertøj. Jeg skrev også, at uldtøj som regel er ensfarvet. Men nu hvor jeg har været i gang med at kigge efter uld, som kan supplere vores begyndende lille samling, så må jeg æde mine ord. Der er nemlig også rig mulighed for at få fat i uldundertøj med print.

Af alle de mærker vi har prøvet, så har alle tiders favorit været Celavi uldundertøj. Det er egentlig ikke et mærke, jeg forbinder med uldundertøj, men det er faktisk et område, hvor de gør sig rigtig godt.

Celavi uldundertøj kan bruges i flere sæsoner

Vega har haft uldundertrøjer derfra, som lige nu kører på deres tredje sæson! Undertrøjerne fnuldrer absolut ikke på trods af rigtig mange vaske gennem tiden. Jeg købte dem et par størrelser for store i sin tid, og det har der ikke været noget problem i. I bredden er de meget fleksible, så det er kun længden der er blevet kortere år for år.

Så hvis du også skal ud at investere i uld, som kan være ret dyrt, så er det en meget god løsning.

Alt ovenviste er fra Celavi, og der er flere farver at vælge imellem. Jeg lavede blot et lille udpluk. Jeg har fundet alt uldtøjet fra Celavi her, hvor der er gratis fragt uanset, hvilket beløb du køber for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *