Børn,  børnetøj

Donsje Amsterdam hjemmesko i læder (med gratis fragt)

Hvis I også er på Instagram og følger nogle profiler med fokus på børn, så har I nok ikke kunnet undgå at se de her ultra lækre hjemmesko. De er fra Donsje Amsterdam og kommer i mange forskellige farver og former. Denne model er min favorit. Den hedder Pina og er håndlavet i det blødeste skind, og så kan man udover at vælge sin yndlingsfarvekombination også købe ekstra snørebånd i forskellige materialer og farver.

I de helst små størrelser er sålen lavet af skind, hvor skoene fra størrelse 12 måneder og op er lavet med gummisåler.

Jeg har selv købt det grå par med lys snøre, og så har jeg valgt størrelse 12-18 måneder, som kommer med gummisål. Udover at være perfekte til dagpleje og vuggestue i de kolde måneder, så tænker jeg, at de med det varme for er ideelle til de mange gåture, hvor han hænger godt og trygt i vores Ergobaby bæresele.

 

Donsje Amsterdam hjemmesko med gratis fragt og et kæmpe udvalg

Der er ikke det store udvalg på danske webshops, og jeg må indrømme at jeg synes det blev dyrt, hvis jeg først skulle lægge 369 kr for hjemmeskoene og derefter lægge 30-50 kr på i fragt. Så efter en masse søgen efter præcis det par, jeg ville købe, endte jeg på Donsje Amsterdams egen webshop. Her kostede hjemmeskoene det samme som i Danmark, men til gengæld er der gratis fragt og et kæmpe udvalg. Så den anbefaling er hermed givet videre.

De fine hjemmesko findes i øvrigt også uden for, hvis de blot skal bruges indendørs. Så koster de også lidt mindre. I kan finde Donsje Amsterdam uden for lige her

 

EDIT: Efter dette indlæg er Donsje desværre blevet nødt til at lægge fragt oveni bestillingerne her fra Danmark. De har dog stadig det største udvalg pt. Jeg vil dog lige tippe om en dansk webshop, som også har Donsje Amsterdam sko på lager og tilmed en meget sød og hurtig kundeservice. Den hedder Little Village People, og kan altså besøges, hvis I hellere vil støtte en dansk webshop.

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.