Flotte flyverdragter og vinterjakker på budget

Ergobaby 360 bæresele fra nyfødt til tre år

blog2

ergonomisk bæreseleJeg har efterhånden nævnt vores fantastiske Ergobaby 360 bæresele et par gange. Måske det er på tide, at jeg viser den frem og skriver lidt mere om den. Jeg begyndte at veksle mellem Ergobaby viklen og en Mei Tai bæresele for et par måneder siden. Men min Mei Tai gjorde altså ikke noget godt for min ryg. Som sådan er den god nok, men den er svær at få bundet, så den er stram nok, og det betyder altså ubehag for både barnet, som sidder i selen, men også for den der bærer barnet.

Udover ovenstående, så var den også i et meget blomstret mønster, der såmænd var rigtig flot. Men eftersom Thomas er gået på barsel nu, så var det på plads med en mere maskulin bæresele. Jeg læste om forskellige muligheder og spurgte til råds i mødregruppen og Ergobaby var altså den bæresele, som lød absolut bedst.ergo-baby-360-four-position-carrier-grey-

Ergobaby 360 – four position – bæresele

Vi valgte så at investere i en lysegrå Ergobaby 360 bæresele, som gør det muligt at bære sit barn i fire forskellige positioner – endda ergonomisk korrekt udadvendt position, hvor bæreselen kan indstilles til at støtte op om babys lår, så man kan bevare frøstillingen, hvor barnets er i højde med hofterne. Den er virkelig nem at justere, så barnet sidder helt perfekt.

Bæreselen kan anvendes fra barnet vejer 3,2 og helt op til 15 kg, så jeg ville nok ønske, at vi havde investeret i den her fra starten og tilkøbt en babyindsats. Heldigvis er brugtprisen på Ergobaby god, så man kan sælge sine produkter efter brug og få en god pris for det.

Kvaliteten på Ergobabys bæreseler er virkelig god, og alle syninger er solide og slidstærke, så bæreselen kan holde længe – også med et tungt barn. Og ja, så synes jeg faktisk bare, at den er rigtig pæn.

Efter at have brugt den et stykke tid, må jeg indrømme, at vi mest bruger til den helt klassiske indadvendte stilling, fordi det er hyggeligt at kunne snakke sammen, og der er stadig rig mulighed for, at Vilfred kan se på forbipasserende, trafikken, og hvad vi nu ellers går forbi. Så hvis prisen på omkring de 1200 kr for Ergobaby 360, er for dyr, kan man sagtens købe den originale Ergobaby bæresele til 875 kr.

Hvad synes I? Og har I erfaring med at bære jeres børn?

Videoen her demonstrerer ret fint hvordan 360 bæreselen fra Ergobaby fungerer

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotte flyverdragter og vinterjakker på budget