Mor-livet

Dressing for the occasion – not!

isdessertI torsdag var jeg lettere tidspresset om eftermiddagen. Vega skulle starte til ridning for første gang, og jeg skulle direkte videre til et blogevent efterfølgende. Jeg var afsted på min lille cykel og skulle have alt vores habengut med lige fra skoletaske til ekstratøj. Så der skulle prioriteres, kan I nok se?!

Det blev til, at jeg bare tog mit pæne tøj på, for jeg tænkte at det da nok lige kunne børstes rent efterfølgende, og hvis det skulle en tur i vaskemaskinen gik det da også nok. Hvad jeg ikke lige tænkte på var, hvilket signal det ville sende at møde op til ridning på Christiania i kjole, nylonstrømper, lakstøvler og rødlakerede negle. Allerede da jeg stillede cyklen vidste jeg bare, at jeg ville føle mig totalt forkert! Det havde regnet en del i torsdags, og på den time vi løb rundt på de smalle stier med en hest i snor (som jeg i øvrigt var en smule bange for. Skal liiige vænne mig til at være i nærkontakt med heste) blev jeg selvfølgelig mudret godt til, og kjolen hang da også lige fast i et træ undervejs, så jeg måtte hjælpes fri! Næste gang kommer jeg altså i passende tøj og sørger for ikke at have planer efterfølgende.

Til det efterfølgende sjove arrangement jeg skulle til, mødte jeg så op med hø på jakken og ufatteligt mudrede lakstøvler, som altså ikke bare lige kunne børstes rene, selvom jeg ihærdigt forsøgte at rense dem på Mannovs badeværelse.

Til gengæld havde jeg det rigtig sjovt og fik pyntet islagkager til den store guldmedalje. Hjem-Is havde nemlig sørget for masser af islagekager, som skulle pyntes for at vise, at man sagens kan vælge den nemme løsning, når der kommer gæster og samtidig få det til at se ud af noget helt særligt. Der var også en konkurrence, men jeg var i fint selskab med nogle dygtige madbloggere, og dem kunne jeg altså ikke hamle op med 😉

Men min desserttallerken så sådan her ud, og det var altså ret sjovt at prøve kræfter med at pimpe en dessert, og egentlig en meget god løsning, hvis man har travlt. Køb en færdig kage/islagkage eller hvad du nu har lyst til, og så kan du portionsanrette den med fint pynt på tallerknen. Et voila! Så ligner det, at du har stået i køkkenet i timevis (eller noget).pyntning af islagkager hjemisI næste uge er jeg på arbejde, så der er det Thomas der skal trave rundt med en hest og Vilfred i bæreselen. Det skal nok gå godt!

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *