Børn,  Familieliv

Fødselsdagsforberedelser

IMG_1244-1024x683Hold nu op en dag! Jeg måtte aflyse et spændende netværksmøde for it-studerende, som jeg ellers havde glædet mig til. Men med et par deadlines for nogle blogindlæg og en familiefødselsdag i morgen, hvor jeg har besluttet mig for at give alle gæster sukkerchok, så krævede det en intens indsats for at nå det hele.

Jeg har har fået lavet en masse lækkerier, og jeg glæder mig til at se hvordan det ser ud i morgen, når jeg har pyntet stuen og opstillet kage- og slikbuffet i temaet LYSERØD 😀

Hvis vi havde mere plads, så havde jeg helt klart inviteret nogle flere mennesker, for der er rigeligt at spise.

Thomas har haft Vilfred, så jeg har haft 100% frie hænder til at stå i køkkenet, og det har faktisk været vildt fedt!

Det er blevet til en masse gode sager til buffetten. Blandt andet Syndig Brownie med dulce de leche, banankage, lyserøde popcorn med vaniliesmag, lyserøde kyskager og de lækreste kyskager med smag af citron og pistacie. Opskrift på sidstnævnte kommer en af dagene (de er SINDSSYGT gode!). Og det bliver fantastisk i morgen at kunne koncentrere sig om oppyntning og de sidste småting. Det betyder forhåbentlig også, at der ikke er nogen, der kommer op at stress-skændes, inden gæsterne kommer. Kender I mon de situationer?

Her kommer et par glimt af dagens produktion. Jeg skal nok vise billeder fra hele slik- og kagebuffetten, når jeg har stillet op og pakket ud i morgen. Hvis I vil se billeder og videosekvenser fra dagens strabadser i mit lille og über rodede køkken, så kan I finde mig på snapchat under navnet “Signovich” eller, hvis I vil nøjes med billederne, hvor jeg har fjernet det meste rod og tosset rundt oppe på en skammel for at få den helt rette vinkel, så er det på Instagram under @copenhagenkiddo, det foregår haha!

fødselsdag slikbuffet kyskagerfødselsdag slikbuffet kyskagerfødselsdag slikbuffet kyskagerIMG_1279I morgen skal vi egentlig kun dyppe skumfiduserne i smeltet chokolade og krymmel, forme boller og lægge sukkerprint på kagerne. Og pynte op selvfølgelig. Det bliver godt.

2 kommentarer

    • copenhagenkiddo

      Pyyh ja det holder min rygrad simpelthen ikke til at have stående. Heldigvis har vi en facebookgruppe i vores andelsforening, hvor vi blandt andet deler mad/kage/etc når vi har i overskud. Så det er nok klogest at komme af med det, så jeg ikke går i køkkenet og smugspiser hver aften de næste par uger 😀

      Kram og god weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.