Børn,  børnetøj

Søde trøjer til små drenge

trøjer babyDa jeg sidste uge havde et par dage på langs, udnyttede jeg timerne til at kigge på en masse budgetvenligt tøj, jeg kunne dele med jer her på Copenhagen Kiddo. Så hvis I synes, det bliver en anelse trivielt, så er det altså derfor. Jeg elsker at sidde og nusse med at lave collager og finde det, som jeg tror I læsere kan lide. Men jeg lover, at der nok skal komme lidt adspredelse.

I dag ligger fokus på trøjer, og så har jeg fundet nogle søde babybukser også, som I kan se nederst. Trøjerne og bodyerne er alle fra Lindex og jeg har selv købt halvdelen af dem til Vilfred. Trøjerne er gode med en uldbody inderst. Og bomuldsbodyerne? Ja, dem kunne jeg ikke stå for, selvom planen var KUN at købe uldundertøj. Men til en pris af 75 kr. for de skønne bodyer, så er det vist okay. Det dyreste på collagen er striktrøjen, og den koster altså kun omkring de 135 kr. Den er lavet af en blanding af bomuld, uld, viskose og polyamid. Jeg skal nok opdatere jer om kvaliteten, når den er kommet hjem.

babybukser pingvin isbjørne printHer har I så de sødeste babybukser. Jeg kan slet ikke stå for pingvinprintet, men eftersom jeg købte flere af disse babybukser i sidste uge, måtte jeg holde mig til overdele denne gang.

Selvom tøjet fra Lindex er meget prisvenligt, så kan jeg kun sige god for kvaliteten. Vi har haft flere ting fra Lindex til Vilfred, og det fejler absolut intet. Det holder sig pænt igennem mange vaske, så det kan kun anbefales herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *