børnetøj,  Shopping

Ecco sko på udsalg til halv pris

annon_blogecco vinterstøvler udsalgVil blot tippe jer om, at Ecco har sat alle deres sko på udsalg ned til halv pris. Der er både sko og støvler som er optimale til foråret. Derudover er der også vinterstøvler, hvis man nu er den modige type, som tør købe fremad til næste vinter 😉

Og blot for at gøre det klart, så modtager jeg ikke penge for dette indlæg, men er forpligtet til at markere det som annonce, da det indeholder et affiliatelink. I kan læse meget mere hos den skarpe bloggerdame og jurist, som har udgivet et virkelig velskrevet og informativt blogindlæg om forbrugerombudsmandens nye gode råd til bloggere. Men det betyder, at der for fremtiden er en del indlæg, som skal markeres som annonce, selvom jeg ret beset ikke har fået løn for at skrive dem.

2 kommentarer

 • Anemone

  Ecco sko er fantastiske! Super fedt at jeg lige faldt over det her, for de små trænger lige til forårssko. Jeg synes det er lidt ærgerligt at du skal markere det som annonce når det teknisk set ikke er det det er – der er stor forskel på om du er blevet betalt for at skrive det, eller om du bare for lidt ud af det. Hvor påvirkelige tror de vi er? Men held og lykke! 🙂
  Anemone
  kvalitetstoej.dk

  • copenhagenkiddo

   Præcis, det føles helt forkert. Ofte får jeg ikke en krone ud af indlæg med affiliatelinks, og selvom jeg bruger tid på at finde gode tilbud og opsætte collager. Og så giver det en helt forkert fornemmelse at skulle skrive “annonce” og lade læserne tro, at jeg tjener fedt på det. For det gør jeg ikke 😉

   Kram og god weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.