børnetøj,  Shopping

Go-weekend-hilsen og yndige COS-sager på udsalg

udsalg hos cosGod aften ladies! Og mænd, hvis der også er nogle af dem, der læser med.Jeg håber, at I nyder, det endelig er blevet weekend! Hvor er det bare max hyggeligt med al den sne! I hvert fald, når man ikke skal ud at køre. Vilfred blev afleveret lidt efter de andre i morges, og så havde T og jeg et par timer for os selv. Så vi gik en tur i den knitrende sne, og rendte et ærinde på Fisketorvet, hvor jeg også fandt et par nye bukser. Helt uplanlagt, men er det ikke også altid når man ikke har planer om at bruge penge, at man altid finder noget? Sådan er det i hvert fald tit for mig.. Og fine, det er de!

7-9-13 så har det bare kørt SÅ godt med dagplejen! Thomas har styret showet sammen med vores børnepasser, som har helt styr på, hvordan hun synes det skal gøres. Og det gør hun godt. Vilfred har fundet vejen til hendes hjerte. Han stor-spiser nemlig hendes mad, og det er vel altid populært 😉 På mandag mener hun, at han er klar til en almindelig dag, så det krydser vi fingre for!

Jeg var lige forbi COS’ hjemmeside i går og fandt nogle virkelig fine items på udsalg. Her er mine favoritter. Nummer fem, skjorte-sweater-kjolen, måtte gerne komme i min størrelse. Men det gør den desværre ikke. Find det hele her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *