Bolig,  Shopping

Accessories til køkkenet

Indeholder reklame – i form af affiliatelinkskøkken accessories

Da vi holdt jul hos mine forældre fik vi det smukkeste bestik i guld. Jeg elsker at bruge det, og det samme gør børnene. Det giver ligesom det ekstra strejf af hverdagsluksus! Find guldbestikket her eller lignende her.

Jeg har været på jagt efter flere accessories til køkkenet i guld (og grå og rosa). Der er så mange lækre ting, og for få midler, kan man pifte køkkenet op med lidt pænt tilbehør!

Viskestykket minder mig om de tyrkiske hammam-håndklæder, som er eminente både som håndklæde og som viskestykke. Og så er de tilmed super flotte! Den her version er forholdsvis billig i forhold til de ægte varianter herhjemme.

Piskeriset og rivejernet i guld er slet ikke til at stå for. Og det kunne være så fint med en rustik keramikkrukke til tilbehør som piskeris mm. Knivene passer så fint til.

Salten fra Nicolas Vahé er både pæn at have stående, og så kan jeg ikke blive andet end lækkersulten, når jeg ser, at den er med parmesan og basilikum!!

Fejebakken kunne være nydelig på en lille krog på væggen

Måleskeerne passer så fint til de andre farver, og kunne også være fine på en krog under en køkkenhylde

Den hvide lampe er et godt svar på en god og klassisk køkkenlampe. Den kunne være ret fin i et Københavner-køkken. Det samme kunne det fine vævede tæppe.

Sæben ville stå godt på vores store hvide marmorvask med metrofliser i baggrunden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.