Familieliv

Dit sunde barn – sådan! og Derma babyprodukter

Reklame

derma creme

Slip for kemi og grå samvittighed. Få tid til hverdagslykke i familien, og giv dit barn æblekinder på en ny måde.

Sådan skriver Rose Maimonide (som du måske kender som Rebecca Persson) om sin nye bog Dit sunde barn – sådan!, hvor du finder trygge og overkommelige løsninger til sundhed i hverdagen.

I bogen finder du både opskrifter og vejledning til en hverdag fri for skadelig kemi. Og pointen er, at det ikke skal være en uoverkommelig opgave at styre udenom, men netop en nem og lige til guide.dit sunde barn rose maimonide

En af jer kan blive den heldige ejer at bogen Dit sunde barn – sådan! og derudover hele babyserien fra Derma. Om serien skriver Derma:

0% parfume, parabener og farvestoffer

Derma Eco Baby er noget af det mildeste, reneste og mest beskyttende, man kan forestille sig. Derma-babyprodukter vurderes i TÆNK-tests som et sikkert valg fri for problematiske indholdsstoffer. Det er ansvarlige og børnevenlige produkter, der forebygger de mindstes hudproblemer og plejer hud, hår og hovedbund ? blidt og effektivt. Som din garanti bærer serien både den økologiske Ecocert-certificering, det officielle nordiske miljømærke, Svanen, og Astma-Allergi Danmarks mærke.

Alt I skal gøre er at skrive en sød kommentar herunder og følge med på bloggens Facebookside. Den heldige vinder findes allerede på tirsdag d. 1. marts.

Held og lykke!

OBS! Konkurrencen er sponsoreret af og afholdt af Derma.

Vinderen er trukket d.1/3 og det blev:

Udklip

 

42 kommentarer

 • Julie

  Hvor dejlig en bog. Lige præcis dét tænker jeg meget over, nu hvor jeg venter mit første barn. Min familie og venner driller mig lidt, kalder mig “speltmor” men hvorfor skal jeg fx give min allergi videre når vi kan tage nogle bevidste valg som muligvis kan forhindre det?
  Jeg ville elske at have bogen stående og kunne læse om gode tips til sundhed for min baby i forskellige aspekter i vores hverdag.
  Kh

 • Agnete Juhl

  En dejlig og brugbar præmie, hvor man kan læse om gode tips.Hvis jeg blev den heldige at vinde ,ville jeg forære præmien til min datter ,Hendes lille dreng har allerede nogle hudproblemer ,er 1 år .,Så jeg ved min datter ville elske at have bogen stående og læse om tips og sundhed for hendes børn i hverdagen .Kh en mormor

 • Charlotte Christensen

  Nørj, hvor ville det være lækkert til vores lille sunde rødhåret Havana på 2 år, der skal være storesøster til Senna d. 30 Marts. ❤️

 • Benedikte Gjerulff

  Lyder som en super spændende bog og jeg vil helt klart også følge din lækre blog, som jeg synes er rigtig interessant.
  Forårs fornemmelse og god dag 😉

 • Anna

  Lige noget for mig og min lille dreng (forventet ankomst i starten af marts). Og for at det ikke skal være løgn, har jeg fødselsdag 1. marts! 🙂
  Jeg faldt tilfældigvis over din blog – og må sige, at jeg er solgt af budskabet og værdierne i den, så den skal da bestemt studeres nærmere 🙂
  Hilsen en højgravid og meget spændt førstegangs-mor (som håber på en ekstra fødselsdagsgave 😉 )

 • Anne abild

  Efter at være blevet mor er det med at leve sundt blevet langt mere vigtigt, pludselig skal man ikke kun stå til ansvar for sin egen sundhed men også sut barns – og hvem vil ikke sit barn det bedste? Vi har fokus på både at frisk lift ig motion, at mindske parfume og kemi samt at spise grønt og økologisk – men hvem kunne ikke bruge noget inspiration når pizzaen og sofaen trækker?

 • Lis Vinter

  Jeg får et lille nyt barnebarn i marts, jeg glæder mig meget og vil være glad for at vinde til den lille pige der kommer !

 • Agnete

  Hvor en flot gave ,hvis jeg blev den heldige ville jeg forære gaven til min datter ,Hun har en lille dreng på 1 år som allerede har nogle hudproblemer og hun ville elske at have bogen stående hvor hun kan få gode råd og tips i hverdagen .Kh

 • lise klinkby

  Hov det var da en fejl at jeg ikke fulgte med på facebook endnu… følger på Insta (sanselig.dk)
  Så var det jo godt med en lille konkurrence hvor jeg kunne få en påmindelse. Har ikke fået læst bogen endnu, krydser fingre for at finde præmien 😉
  Alt godt her fra.

 • Mathilde

  Herhjemme er mine børn og jeg store fans af både Rebecca Persson og Derma. Vi ville elske at være de heldige vindere af så skøn en gave!

 • Maria

  Den præmie kunne vi godt bruge herhjemme. Synes det er en jungle at finde rundt i, og man bil jo gerne det allerbedste for sine børn. Vi har to piger (2 år og 9 måneder) ❤️

 • Anne

  Det er så inspirerende og bekræftende at læse blogs om anvendelse af de bedste produkter for vores små! Det er så vigtigt et emne og gevinsten vil blive værdsat herhjemme!

 • Felicia

  Åh det ville være så skønt at vinde!Jeg er en af de uheldige, der selv har allergi overfor parfume og sort farve… Det startede da jeg som ung ikke fik vasket mit nye sorte. Det resulterede til sidst i at jeg en dag fik hævede, røde ben efter igen at have gået i uvadkede sorte strømpebukser… Siden er det blevet værre og værre og nu også parfume, kan heller ikke gå med nogen former for makeup, surt, når jeg er meget lys, desværre!

 • Anne Mie

  Hvor er det bare vigtigt med sådan en bog til at give gode råd og oplyse. Jeg er gravid med mit første barn og ønsker for alt i verden kun at gøre alt det bedste for det lille væsen, der vokser indeni mig. Både nu og selvfølgelig også når det kommer til verden. Men det er en jungle at finde rundt i, hvad der er godt og skidt, og derfor ville det være en kæmpe gave at vinde denne fornemme præmie.

 • Katja Nielsen

  Lækkert .. Fantastiske produkter .. Jeg er meget beskyttende efter jeg fik tvillinger, som er født tre måneder for tidligt.

 • Tine Petersen

  Det er så dejligt, at der bliver gjort så meget for at vi kan undgå alle de skadelige ting omkring vores børn!
  Tak fordi I er med til at bane vejen og gøre en forskel.
  Det er uden tvivl lækre produkter, som er værd at gå efter, og som jeg ikke ville tøve med at bruge til min datter.
  Og med en bog FULD af inspiration, er vejen banet.

 • Anne Marie

  Jeg har den- og er fantastisk glad for den. Min lillesøster ønsker sig den- så vil meget gerne gøre hende glad og vinde den til hende❤️

 • Rikke Christensen

  Jeg vil blive så glad for at vinde bogen og produkterne, da jeg så vil give dem til min søster. Hun venter sit første barn og går meget op i at den lille skal have så ren en start i livet som overhovedet muligt. Hun er abbonent på ” Grøn stue ” hvor hun får mange gode råd og vejledninger af Rose, som har skrevet bogen. Den gave I udlodder vil være helt perfekt til hende <3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *