Mor-livet

Frokost og shopping i byen

red door copenhagenSom jeg skrev i torsdag, skulle jeg til møde i byen om morgen. Det var super godt, og Michala, Dorte, Lisbeth og jeg afsluttede på cafe på Kompa9, hvor vi diskuterede de problemstillinger, der blev lagt frem på morgenmødet. Jeg havde ikke besøgt caféen før, men hold op, hvor var det godt og ikke mindst billigt. Jeg gav 45 kr. for en lækker rugbrødssandwich!Kompa9 københavnChristiansborg

Da vi havde snakket ud, fortsatte Lisbeth og jeg dagen med en shoppetur. Det er længe siden, jeg har shoppet med en veninde. Det burde man gøre oftere. Er der noget hyggeligere end at kigge på tøj OG sludre på samme tid? Jeg købte ingenting, så det må betyde at jeg har endnu en tur til gode. Jeg havde nemlig hente-tjansen, så jeg måtte afsted, så jeg kunne få gjort ungerne klar til deres sport og spist dem af inden, så de ikke skulle gå sukkerkolde.

I dag står den på familiefødselsdag. Det bliver meget simpelt. En bolle-kone (eller dreng?) med karamelsnøre-hår og en ægte fynsk brunsviger. Det er mange år siden, jeg har bagt sådan en, men jeg har planlagt at bruge denne opskrift. Den ser god ud, så jeg håber, at den lever op til forventningerne!

Billederne herunder er fra i går, hvor V og jeg var på aftentur helt alene. Målet var at få købt fredagsslik og en flaske vin til Thomas og jeg. Det er efterhånden blevet ret sjældent, at vi får det. Men nu skulle det være. Da V fandt ud af det, råbte hun mega højt, da en mand gik forbi, at hun var så træt af at hun altid skulle vente SÅ længe, når jeg skulle ud at købe vin!

Jeg kunne høre, at han flækkede af grin, da han havde passeret os! Seriøst! Hun har aldrig været med mig ude at købe vin, og det er ikke sådan at jeg er typen, der bruger laaang tid på at udvælge nede i vinbutikken (I wish!) Det endte såmænd bare med den bedste på tilbud fra Super Brugsen. Men det kom til at lyde som om, jeg ALTID skulle hive hende med ud at købe vin. Åh den kunne jeg altså ikke have siddende på mig.

Hendes fine quiltede jakke er i øvrigt fra Mini A Ture, og modellen hedder Feodora. Den er udsolgt hos deres egen butik, men den kan købes her og her i få størrelser. Den er virkelig lækker! Men er alt deres overtøj ikke det?

mini a ture feodora jakkemini a ture feodora jakke

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.