børnetøj,  Shopping

Forårets sejeste kjole fra Mini Rodini

Indeholder reklame – i form af affiliatelinksmini rodini kjole

Hver sæson flotter jeg mig lidt og køber et par items ud over det sædvanlige. Jeg havde egentlig købt det, jeg skulle. Men blev så lokket af Vegamusen til en ekstra ting end dag vi var ude sammen. Nemlig den sejeste kjole fra Mini Rodini ´s forårskollektion 2016.

Hun var så forelsket i netop den her kjole, som er af et dejligt kraftigt bomuldstof og i fine farver. En rigtig god kjole til foråret og sommeren!

Kjolen kommer i flere farvekombinationer

Kjolen fra Mini Rodini er både at finde i farvekombinationen råhvid, blå og gul men også i kombinationen råhvid, rød og rosa, som er virkelig fin!

Du kan finde meget mere fint tøj fra Mini Rodini her. Meget af det er endda på udsalg med 40%. Ekstra bonus ved tøjet fra Mini Rodini er, at det er fremstillet af 100% økologisk, GOTS certificeret bomuld. Så du kan altså klæde dit barn i tøjet med god samvittighed. Og så er gensalgsværdien i øvrigt også god, så du kan sende det videre til en anden glad mor, når dit barn vokser ud af det. Jeg selv sælger ud lige her. Der er ikke så meget i min lille shop endnu, men hold øje, for jeg lægger løbende ting og sager på min profil.

Der er også tonsvis af fine kjoler til forår og sommer lige her.kjole fra mini rodini plettermini rodini kjole prikkermini rodini kjole taschelHer er begge farvekombinationer. Hvilken er din favorit?

2 kommentarer

  • Lou

    De er så skønne de kjoler!
    Herhjemme har Agnes fået den de har lavet med mus og den med striber. Meeen havde jeg råd og vi manglede en ekstra kjole (ikke at det er eller bliver tilfældet 😉 ) så ville jeg vælge den udgave Vega har og uden at blinke ville Agnes forelske sig i den med de røde pletter..

    Kh Lou

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *