Familieliv

Påskeferie i det fynske

fyn6Jeg håber I nyder påsken og hygger jer med dem I holder af? Vi er kørt til mine forældre for at holde ferie, som I måske har set på Instagram. Her hygger vi os i et yderst roligt tempo. Vi har set et par venner, og ellers bare gået ture og spist masser af mad.havudsigt og magnoliaMin hovedpine har sat lidt af en stopper for aktivitetsniveauet. Jeg dulmede det med piller i onsdags, og det var rart at være lidt mig selv igen.

middelfart

Vi har gået haveture, min mor og jeg, så hun kunne give mig gode råd og ideer til, hvad jeg kan plante i min egen kolonihave. Og ellers har vi været ved stranden for at samle muslinger og pæne grene til et lille DIY projekt, jeg har gang i. Min krøllede kjole er fra Envii, og den er altså ret pæn, når den lige har fået en tur med strygejernet 😉

kjole fra envii

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *