Børn,  Familieliv

Begivenhedsrige dage

roserDer er sket en masse de sidste par dage. I går sagde vi farvel til verdens bedste dagplejemor. Det var med våde øjne, jeg gik ned ad trappen efter at have sagt farvel til en lille intetanende Vilfred og hans dagplejemor. Han har haft det så godt og trygt der, og han kunne ikke have fået en bedre start på en hverdag uden sin mor og far. Og nu tager vi det hele fra ham. Meeen han skal nu nok få det godt alligevel. Det er bare den der evige lille stemme i baghovedet, der snakker – prøver at give mig dårlig samvittighed 😉

ladies first astrid haug

I går aftes var jeg til arrangement med karrierenetværket Ladies First for at høre om digitale trends. Super spændende og med nogle seje kvinder ved roret. Først Astrid Haug og derefter Johanne Bruun Rasmussen fra det kreative digitale bureau Hello Monday. Sidstnævnte var ekstra inspirerende, både fordi hun var en rigtig god og engageret formidler, men også fordi hun fortalte om nogle super spændende projekter, de havde udformet. Og det mindede helt vildt om det, vi laver på IT Universitetet, og jeg fik et lille glimt af, hvad jeg (forhåbentlig) kan arbejde med, når jeg er færdig om et lille års tid.

legepladsarauto rap

Nu burde jeg så sidde og lave eksamensopgave, men i stedet for hygger jeg med Vilfred herhjemme.  Vi blev nemlig spurgt, om han kunne starte vuggestue lidt tidligere end planlagt, fordi der kommer så mange børn på en gang. Så i stedet for at sidde og kode dynamiske hjemmesider, så har Vilfred og jeg besøgt hans vuggestue for første gang. Og jeg gik derfra med meget lette skuldre. Jeg har været sådan i tvivl, om det var den rigtige beslutning at tage ham ud af den trygge dagpleje og over i en stor vuggestue. Men jeg siger jer! Der var en fantastisk atmosfære og MASSER af plads! Og de var klar til at tage imod os med en struktureret plan for indkøringen. Og hvis der er noget jeg er glad for, så er det struktur! Og faktisk havde han slet ikke lyst til at komme med hjem igen. Så min mavefornemmelse er god.

Nu sover han, og jeg skulle  egentlig sidde og kode og planlægge min opgave, men der er noget teknisk der driller. Så imens jeg venter på support, skriver jeg her. Og om lidt vil jeg kigge lidt på The Garden Tale, som jeg har en masse spændende indhold til. Det venter bare på at blive skrevet.

Og se lige en sød velkomst vi fik tidligere i dag:velkommen

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *