Familieliv,  Mor-livet

Fin fredag og au revoir

bryggen 21Det har været en travl uge med portefølje-dag i begge de store børns klasser. Til jer som ikke ved, hvad det er – det er en erstatning for skole-hjem-samtale. Hvor man i stedet taler med sit barn, som viser en masse frem og fortæller hvad han/hun har lært. Begge børn havde glædet sig afsindigt meget til at vise deres portefølje frem, og det var rigtig hyggeligt.

Vi har, som jeg tidligere har skrevet, også kørt lillebror ind i vuggestuen, og så har vi haft fællesmorgenmad i en af børnenes klasser. Så masser af gode aftaler i løbet af ugen, men det betyder også at der står en kæmpe stabel opvask på køkkenbordet, og at menuen i ugens løb har stået på noget nemt og hurtigt. Og nemt og hurtigt bliver ofte lig med overload af kulhydrater. Så min plan om at spise proteinrigt ugen op til afrejse, gik lidt i vasken.

Fredag efter fællesmorgenmad stod dagen på arbejde med en veninde. Vi havde begge taget laptops med i tasken, og så cyklede vi direkte ned på Bryggen 21 – Bryggens gamle boghandel, som nu er lavet om til en hyggelig cafe. Der arbejdede vi et par timer, drak kaffe og spiste kartoffelmadder, og over middag kørte jeg videre til ITU, hvor min sidste forelæsning inden specialet fandt sted. Vildt at tænke på!

Fredag aften kom der to ekstra børn med op fra gården til spisning, så der var fuldt hus. Deres skønne mor kvitterede med astronaut-is. Vilfreds første pind-is nogensinde. Han så meget lykkelig ud da han spiste, kan jeg fortælle 😉 vilfred1I dag har jeg sendt drengene til konfirmation, afleveret Vega til fødselsdag hos sin veninde, og nu har jeg lejligheden for mig selv. Jeg tror jeg har pakket det hele. Jeg skal lige tjekke kufferten et par gange for at være sikker. Jeg er lidt træls på den måde. Altid bange for, om jeg har glemt noget. Jeg skal mødes i lufthavnen med de andre kl. 18, og jeg er der sikkert en halv time før. Også en lidt træls tendens – især hvis du spørger Thomas 😉

Jeg har lagt tanker om eksamen i en kasse og lukket den for nu. Jeg åbner den om en uge, hvor jeg så arbejder intensivt indtil d. 17. juni, hvor vi skal til familietur til Nordjylland. Og så står kalenderen herefter på to måneders liv med masser af fleksibilitet og familiehygge, indtil jeg starter på specialet sidst i august.

Det var et lille sidespring. Nu vil jeg få blogget lidt, inden jeg flyver afsted på pressetur til Kroatien og Montenegro med mine bloggerkollegaer. Den kommende uge kommer I til at se billeder fra oplevelsen dernede. Følg hellere end gerne med på min Instagram under brugernavnet @copenhagenkiddo (hvis I altså gider feriebilleder) Måske det kan inspirere til næste rejse med familien.

P.S. Jeg har lavet den lækreste, cremede pesto fra min hurtigt voksende basilikumplante. Find opskriften ovre på The Garden Tale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *