Børn,  Familieliv

Når man elsker højere for hver dag

{INDEHOLDER REKLAME – læs mere her}

Av, jeg kan godt mærke at jeg alligevel har savnet ret meget på de skønne børn, mens jeg var væk. Måske endnu mere, fordi jeg skal væer på studiet fra morgen til aften i den kommende weekend, og ugen efter rejser væk. Så meget har jeg altså aldrig undværet dem på en måned. Det fantastiske ved det er, at jeg suger hvert øjeblik med dem til mig.

kavat sko

I dag hentede jeg Vilfred i Ergobaby bæreselen, og han elskede at få lov at hænge i den igen. Jeg havde troet, det blev for tungt, men den bæresele støtter bare SÅ godt! Vega havde en legeaftale andetsteds, og F skulle have en kammerat med hjem. Da vi kom hjem, hyggede vi os på legepladsen i gården. Drengene fik brændt krudt af. Alle tre. Og heldigvis var vejret, overraskende nok, virkelig skønt! Tør man håbe på, at det gode vejr er på vej tilbage?

Vilfred er i en skøn, men hård alder. Altså man kan ikke lade ham være et sekund, før han er kravlet op på spisebordet, piller ved toilettet eller er på vej op i køjesengen, ja I kender det sikkert?! Men samtidig begynder han nu at udvikle sin humoristiske sans, og det er simpelthen så hyggeligt, at man kan gasse med ham, og at han rent faktisk forstår det. Han viser mere og mere af sin personlighed hver dag, og hver dag elsker jeg ham lige lidt højere!

mini rodini kavat

Min mini me er i Mini Rodini blå jakke, sweatpants fra H&M og lækre øko sko fra svenske Kavat, som i øvrigt har et kæmpe udvalg af fine sommersko og sandaler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.