Familieliv,  Mor-livet

At savne sine børn

{Indlægget indeholder reklame}tumling spiller fodbold

Når du sidder og læser det her, er jeg formentlig i fuld gang med dagens program i Stockholm. Jeg gik hjemmefra kl. 5.30 i morges, mens resten af familien sov tungt. Det er første gang jeg skal være væk fra Vilfred i flere dage, og jeg kunne mærke et lille sug i maven, da vi sagde godnat i går.

Men om 14 dage skal jeg være væk i en hel uge, så det her er en god og blid start.

Dagens program er stramt, og vi skal nå en masse spændende ting. Vi skal nemlig have The full Dailies Eurovision Experience. Dailies sponsorerer Eurovision og tilbyder gratis synstest i Eurovision Village, hvor man også kan vinde billetter til aftenens show.babyfodbold

Søndag gætter jeg på, at jeg er træt og savner mine fantastiske unger helt ind i hjertet 😉 Men så er det jo godt jeg allerede skal hjem og kysse på dem om aftenen, OG at vi har fri mandag. Der står dagen i kolonihavens tegn, og vi skal ud og hygge, spille spil og drikke te, for vejrudsigten siger regn.

Billederne du ser er fra i går eftermiddags, hvor Vilfred og jeg hentede de store på skolen. Han fik øje på 4. klasserne som spillede fodbold, og blev helt opslugt af at se på. Da de skød bolden ud af banen var han straks efter den. Tal lige om at have to vidt forskellige sønner. Jeg har aldrig oplevet lignende med F 😉 Det er ret pudsigt at se, hvor forskellige ens børn er lige fra fødslen.

 

Babyoutfit: T-shirt fra Atsuyo et Akiko, bukser fra Zara Kids og sandaler fra Bundgaard13183201_10153394026141548_383057669_n

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.