Kolonihave

The Garden Tale – vores nye baby

the garden taleDe sidste par uger har jeg i samarbejde med Signe K arbejdet hårdt på at få et nyt online haveunivers stablet på benene. Det hedder The Garden Tale – Told by Two Gardenistas, og hvis du ligesom os har et ønske om at dyrke dine egne grøntsager og smukke blomster, så tag meget gerne et kig forbi og find masser af inspiration.

The Garden Tale er kun lige blevet offentliggjort i dag, så det hele er meget nyt. Men det fine univers kommer til at blive fyldt med gode artikler om haver og altaner, dyrkning af grøntsager og ikke mindst opskrifter med afgrøder, man selv kan dyrke.

Lige nu er vi på jagt efter fine haver og altaner, som vi kan lave reportager over. Så hvis du synes, at vi skal komme forbi og lave en reportage hos netop dig, så skriv til os HER og send gerne nogle billeder med. Det behøver ikke at være en hel have/altan. Et fint hjørne i haven, som betyder noget for dig, er også inspirerende.

Vi elsker også gode tip & tricks som Kirstens idé til at beskytte højbedet mod ubudne gæster. Ret smart, ikke?

Så har du selv fundet på en idé, som du synes andre skal kende til, så send den også meget gerne ind.

Vi håber, at I er en masse haveinteresserede derude, som har lyst til at følge med i vores rejse fra havenovicer til garvede gardenistaer.

Vil du lære sammen med os? Du kan følge TGT på Facebook lige her, hvis du vil have besked om de nyeste artikler med personlige historier, tips & tricks i haven og meget meget mere. Og hvis du bare vil direkte ind og se det grønne univers, så klik på billedet herunder.

the garden tale

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *