Mor-livet

En tiltrængt pause og en dag fuld af spontanitet

frisør københavnJeg har en eksamensopgave som jeg havde planlagt færdig til fredag, men faktisk blev jeg færdig allerede i går. Hvilken lettelse lige at kunne få pusten,  inden jeg tager hul på den næste på mandag! Derfor cyklede jeg straks efter at have afleveret i skolen direkte til H&M. I går fik jeg nemlig en flyer om, at de holdt åben fra 7.30 og havde 20% udsalg på ALT. Så chancen for at få fyldt op på basistøj til børnene (og badetøj til mig selv) skulle udnyttes.

Så lidt over 8 stod jeg foran butikken, som så helt lukket ud. Jeg tjekkede begge etager, men mødte kun lukkede døre. Så fik jeg en ekspedients opmærksomhed ved at stå og vifte med min flyer som en idiot foran glasdørene. Det viser sig så, at det først er i næste uge. Godt så! Knaldrød i hovedet af pinlighed over mit kiksede jeg, skyndte jeg mig ned til cyklen og begav mig hjemad.

Inden jeg satte mig, nåede jeg at skrive til en veninde, om vi skulle tage en morgenkaffe sammen. Hun var heldigvis frisk, så vi mødtes på Alimentari og fik sludret og drukket kaffe en times tid, inden hun skulle på arbejde.

Jeg nåede kun lige hjem, og så dukkede der en mulighed op for at sidde hårmodel. Hvis jeg vel at mærke kunne være der 20 minutter senere! Dét kunne jeg, så jeg ræsede på cyklen ind til Nørreport og blev klippet hos den både søde og dygtige frisør Katrine Lauge.

Jeg har aldrig været mødt Katrine før, men havde fået en fin anbefaling fra Michala fra Bastabum. Og jeg er SÅ tilfreds.

Jeg har et kraftigt hår, og jeg har så ofte oplevet etageklipning, der er endt helt galt med alt for tydelige etager. Men de havde en helt særlig teknik til at klippe etager i kraftigt hår, og det er virkelig blevet fint! Katrine forventningsafstemte alt med mig, inden hun gik i gang med saksen, så vi var helt enige om, hvad der skulle ske. Det var helt perfekt. Og så elsker jeg at få en spontan tid, for når jeg først har besluttet, at nu skal jeg klippes, så kan det ikke gå stærkt nok. Så det var en ret ideel situation for mig, omend jeg var noget forpustet og varm i kinderne, da jeg kom ind 😉

Resten af dagen står på basket-træning og efterfølgende fællesspisning med venner i gården. Det kunne ikke være en bedre dag!

Her har I resultatet af det nye hår. En smule forblæst efter cykelturen hjem. Men dejligt og luftigt!frisør katrine lauge

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *