Udsalgsfund til de mindste drenge

Det bedste udsalg jeg længe har set {tip}

IMG_1866-665x435Så er der for alvor gået udsalg i den. Ikke kun i butikkerne, men også her på Kiddo-portalen. Og selvom der allerede har været et udsalgstip i dag, så er det her for godt til ikke at fortælle jer.

Da jeg i dag skulle på posthuset (som ligger på Fisketorvet), kiggede jeg forbi den Tinderbox-butik, som ligger derude. Jeg skulle egentlig bare kigge lidt og se, om jeg evt. kunne finde en body til Vilfred, hvilket er ret svært når man skal op i en stor str. 92.

Jeg endte med at købe RIGTIG meget. Det meste var nemlig sat ned til halv pris, og så var der nogle enkelte kategorier, som var sat ned til 40%. Men for eksempel alt Stella McCartney Kids, Sonia Rykel, Soft Gallery og bObles var sat ned med 50%. Det er altså ikke så tit, man oplever det.

MarMar, Angulus og Gro Company var sat ned med 40 %, og nå ja, så var der MP strømper+strømpebukser og Ticket to Heaven, som også var sat ned til halv pris. Jeg købte et helt sæt regntøj til kun 150 kr.

Der var endnu flere mærker, men det her var blot det, jeg lige husker. Det fede var, at der var næsten alle størrelser tilbage, så det var nemt (alt for nemt) at finde noget, man kunne bruge.

Jeg spurgte Tinderbox-pigerne, om det var samme udsalg i alle deres butikker, og det fortalte de, at det var. Så hvis I ikke bor tæt på FIsketorvet, så er der også Frederiksberg Centret eller Waterfront Shopping, mener jeg hun sagde.

Her er et udsnit af mine køb. Jeg vendte tilbage, da jeg havde hentet ungerne for at købe et par sneakers til F. Dem fik vi til 230 kr. De gik helt op til str. 39 og var der også i en smallere version, som jeg selv var i gang med at prøve. Måske jeg skal have fat i dem i morgen.

Pepe sneakers udsalgIMG_1870bedste udsalg tinderbox

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgsfund til de mindste drenge