Ferie, sådan næsten da! Og lidt om Femø

Udsalgsfund til de mindste drenge

udsalg drengetøjVi er konstant bagud herhjemme med tøj til mindstemanden. Jeg vasker og vasker og vasker og alligevel kan jeg slet ikke følge med. Jeg synes egentlig han har rigeligt tøj, men åbenbart ikke nok, for vi står ofte om morgenen uden et par rene bukser. Så jeg må på udsalgsshopping, så skabet kan blive fyldt op. Heldigvis går rigtig meget i arv ved at vi ligger det ned i vores storskraldsrum, så andre kan få glæde af det, hvis jeg da ikke sælger det brugt.

Her er der favoritter fra Zara. Badesandalerne er perfekte til en tur ved pool eller strand, så de små ikke bliver skåret af sten og muslinger eller glider ved poolen. Der er jo fart på de små usikre ben.

Sweatshirt // Skjorte // T-shirt med print // Bløde biker bukser // Shorts // Sort t-shirt // Badesandaler

Det hele kan bestilles fragtfrit til en af Zaras butikker, hvilket jeg ofte benytter mig af. Det er nemlig langt fra altid de har de samme ting i butikkerne. Især ikke til de helt små.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie, sådan næsten da! Og lidt om Femø