Familieliv,  Kolonihave

Weekend med fødselsdag og masser af hygge

valmuerDen dejligste weekend længe er ved at være slut, og nu har jeg en uge tilbage, før jeg kan holde sommerferie fra studiet og nøjes med at fokusere på arbejde og bloggeri.

I går havde jeg fødselsdag, og det var en dejlig en af slagsen. Jeg tog faktisk lidt forskud på glæderne ved allerede fredag at spise frokost med en veninde, som havde fødselsdag dagen før mig. Vores opgange er lige ved siden af hinanden, så jeg kunne lige snige mig ned gennem gården og holde en pause fra dagens skriveri.

knomo elektronista clutchI går var det så min rigtige fødselsdag, og da jeg vågnede stod morgenbordet klar. Thomas havde haft Vilfred med ved bageren, uden at jeg havde hørt en lyd. Jeg fik min pakke på sengen, og det var en taske jeg havde ønsket mig siden jeg så den på Conni, da vi var i Stockholm. Er den ikke skøn? Den er indrettet med en masse lommer, så det er nemt at holde styr på tingene. Den er købt her.

Der var loppemarked i vores gård, hvilket børnene ville være enormt kede af at gå glip af, så vi startede ud med et par timers loppis før vi kørte mod kolonihaven, hvor mine forældre sad og ventede i haven. Så hyggede vi et par timer, hvor vi indtog masser af kage og grillede skumfiduser over en lille bordgrill i en potteskjuler, inspireret af de dygtige piger fra Homesick-bloggen.

skumfiduser bordgrills'moresEfter nogle timer kørte mine forældre hjem til Fyn igen. Livet med en hjerneskade er ikke nemt, og energien holder ikke så længe. Men heldigvis var det hyggeligt, så længe de var her, og jeg er så glad for, at de trods alt tog turen herover.

valmuerDa de var kørt gik vi en tur for at plukke hyldeblomster til årets saftproduktion (og valmuer til frø-indsamling). Jeg synes det er enormt tidligt, at de allerede er sprunget ud, men det væltede frem med dem på vores lille gåtur. Find i øvrigt mine hyldeblomst-opskrifter lige her. Der er både en opskrift på den bedste hyldeblomstsaft med jordbær og en ide til hjemmelavede pind-is, der minder om en god klassisk astronaut-is.

Det endte med, at vi kom sent hjem fra gåturen, så vi bestilte pizza fra Meyers til aftensmad og spiste hjemme i lejligheden til tegnefilmen Jack Frost på Netflix, som er ret sød. Børnene var så vilde med den, at de genså den i dag. Det var en af de bedste fødselsdage, jeg længe har haft.

I dag har vi så sovet længe og så har vi spillet Settlers og bygget legetøj. Hurra for at to af børnene nu er så store, at vi kan spille strategispil sammen!

Nu kalder min eksamensopgave, og jeg vil se om jeg kan give den en skalle her til aften. På fredag kører vi nemlig mod Nordjylland for at hygge med andre bloggere i Fårup Sommerland – ligesom sidste år. Og det betyder, at jeg skal være færdig med min opgave lidt førend planlagt. Turen til Fårup er helt klart et af børnenes bedste minder, og de snakker da heller ikke om andet. Så jeg kunne ikke sige nej til at komme på besøg deroppe igen i år.

 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *