Inspiration

Inspiration: Indret dit eget orangeri i haven

{Indeholder reklamelinks}

indretning orangeri

Efter vores nylige besøg i det store og smukke orangeri på Fyn blev vi inspireret til at se, hvordan man selv kan indrette et mindre orangeri i egen have. Om du er til den romantiske stil eller den mere rå, er op til dig. Alt kan lade sig gøre.

Vi har fundet flotte ting, der vil pryde et orangeri og gøre det hyggeligt og personligt. Orangerier kan købes færdige til under 20.000 kr. Se blandt andet her. Men hvis du har mod på det, kan du også bygge det selv ud af genbrugsvinduer og gamle mursten. Du finder gengrugsmaterialer på for eksempel Genbyg.dk eller Den Blå Avis.

En gammel jernseng med madras og puder, kan gøre det ud for en sofa, og passer lige ind i miljøet. Der findes masser af vintage jernsenge, som kan købes til rimelige priser, så det kræver blot lidt søgning på Google eller Den Blå Avis.

Et mønstret tæppe medvirker også til den gode stemning. Der kan blandt andet findes mange flotte hos Ellos.

Det simple, men fine cafesæt er fundet hos Jysk. De flotte trækasser er fra henholdvis Tinstagen, Trendyliving og Coop.dk.

Vandkanden fra Xala er fin med de runde former. Planteskiltene fra Base 212 kan bruges til forskellige krydderurter, som ville stå perfekt i trækassen med seks rum. Både planteskilte og kande kan købes hos Luxoliving.

Plantebordet er fra Nordal og kan købes her. Den smukke reol i samme vintagestil kan købes hos Indo Møbler her.

Flotte planter såsom vin eller figentræ vil pryde ethvert orangeri. Der finder du et stort udvalg her.

Se blandt andet med på vores Pinterest opslagstavle hvor vi deler billeder, der inspirerer os. Lige nu er det blandt andet udendørsbade og orangerier, der bliver pin’et.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *