Mor-livet,  Shopping

Kærestedag og shopping

{Indeholder reklame i form af affiliatelinks}gestuz prikket kjole

Min mor tilbød at tage alle tre børn i dag, så Thomas og jeg kunne få lov at komme ud og shoppe. Den mulighed sagde vi ikke nej til, og efter en sen morgenmad og lidt for mange kopper kaffe, fik vi endelig nosset os sammen til at komme afsted.

Jeg finder sjældent noget, når jeg rent faktisk MÅ bruge penge, men af en eller anden grund, så kommer jeg altid hjem med en masse nyt, når vi har været på Fyn. Og det samme skete i dag, hvor jeg fik købt en hulens masse nyt tøj – lige fra noget af det nye Ganni til nogle budgetvenlige sager fra Vero Moda og H&M. Jeg må vise jer det de kommende dage.

Nu nyder jeg lidt skærmtid, imens min søde mor laver pasta bolo til de andre og en vegetarisk udgave til mig. Hvor heldig har man lov at være?

Jeg har min nye kjole på fra Gestuz, som jeg er noget så glad for. Jeg må desværre indrømme, at jeg under eksamensperioden har taget et par kilo på grundet alt for mange frysepizzaer og andet nemt og hurtigt mad. Men kjolen her gemmer det godt af vejen, indtil jeg kommer tilbage i min gamle form igen 😉

Forresten fik jeg netop karakter for min seneste eksamen i går, og det var heldigvis gode nyheder. Meget bedre end jeg havde regnet med, så vi gik allesammen en tur ned til stranden og fik et glas bobler og en hindbærsnitte. Yay! Og nej, jeg har ikke tænkt mig at komme tilbage i form, før ferien slutter. Så er det sagt 😉 Og nu kan jeg slappe helt af og nyde, at der vitterligt “kun” er specialet tilbage. 13680849_10153513608381548_967449495070335471_n

Lidt flere billeder af min kjole fra Gestuz får I her. Den er ret lækker og luftig i stoffet. Find kjolen her i samme farve som min eller her i en mørkere farve.

gestuz prikket kjolegestuz kjole      knomo elektronista taske

Og så et close up af tasken, som Thomas gav mig i fødselsdagsgave. Den er i brug konstant. Jeg er simpelthen så glad for den, både på grund af størrelsen og de mange rum, som gør det nemt at holde styr på mine ting. Find den her. Læderjakken er en yndlings fra sidste år, men den kan stadig købes. Jeg linker til den i det her indlæg.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *