Bolig,  Familieliv

Søndag søndag søndag

indretning soveværelseI dag og tildels i går har vi brugt tid på at få ryddet ud i alle vores ting. Vi manglede simpelthen opbevaringsplads for at her ikke altid skal være SÅ rodet! Hold op, hvor har vi mange ting, vi ikke bruger. Det meste er røget i storskraldsrummet, så der forhåbentlig er andre, som kan få glæde af det.

Det begynder at pynte, især i soveværelset, som har været decideret pinligt at vise frem. Nu har jeg rykket lidt rundt, og det begynder at være hyggeligt herinde, selvom der mangler lidt ting.  Blandt andet at få ryddet op på alle hylderne, hvor der ligger bunker og atter bunker af ting. Min plan er at få sat nogle pæne knager op, så tasker og tørklæder får en fast plads. Det er nemlig sådan nogle ting, vi altid ender med at have liggende rundt omkring.indretning af soveværelse

Til eftermiddag besluttede vi, at feriens sidste dag også skulle indeholde lidt hygge og ikke kun praktiske gøremål, så vi kørte til smukke Dragør og spiste is.

familieblog dragørfamilieblog dragørfamilieblog dragør

Det er vildt, at et sted så idyllisk ligger så tæt på byen. Alle de små huse og stokroserne, som var overalt, var slet ikke til at stå for. Jeg har uploadet lidt af min film fra Snapchat, så I kan få stemningen live. Og husk, hvis I er på Snapchat, så kom ind og følg med på copenhagenkiddo. Og I er selvfølgelig velkomne til at sende mig snaps derinde også. Det kunne være ret hyggeligt at lære jer derude bag skærmen lidt bedre at kende.

Psst! Vegas fine kjole er fra Soft Gallery, som har udsalg netop nu lige HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *