børnetøj

Det ønsker vi os til børnenes efterårsgarderobe

{Indlægget indeholder reklame i form af affiliatelinks}
børnetøj efterår 2016

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9

Er det virkelig allerede tid til at gå på jagt efter lune sweatre? Jeg synes i hvert fald, der har været nogle kolde dage her på det sidste, og at sommeren kun har kigget forbi meget kort. Jeg håber vi får et comeback med varme her i august.

Butikkerne har fået fyldt hylderne op med efterårsnyheder, og jeg har fundet nogle af favoritterne, som vi ønsker os herhjemme. Den sorte kjole (nr. 4) kommer slet ikke til sin ret på billedet. Den er fra MarMar Copenhagen, og jeg så den på modemessen tilbage i januar. Den er simpelthen så flot i den let skinnende kvalitet, og den vil jeg gerne have Vega i.  Den fine lyserøde strik (nr. 1) er fra det nye danske mærke The New. Det var også et af de items, som fangede mit øje på modemessen, og den er hermed også sat på ønskesedlen. The New laver rigtig mange flotte styles til både drenge og piger, og jeg glæder mig til at følge de kommende kollektioner.

De skønne sneakers med malerpletter er fra Zara og koster 200 kr. Er de ikke skønne?

børnetøj efterår 2016

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7

I øjeblikket er det klart Adidas, som laver de fineste sneakers til børn, synes jeg. Børnene har gerne ville have Hummels sneakers, men efter adskillige par må jeg sande, at kvaliteten har været enormt dårlig, og de har end ikke kunne holde til en enkelt sæson. Så nu prøver vi andre mærker i stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *