Mor-livet

Projekt sund krop #1 (vil I være med?)

sundhedsappJeg står foran spejlet her til morgen. Jeg har netop taget mine jeans på, og jeg er bestemt ikke tilfreds med det, jeg ser. Jeg ser nemlig resultatet af mange måneder med for lidt overskud og for mange frysepizzaer og nemme (usunde) løsninger.

Jeg er tilbage i den krop, jeg havde for fem år siden. Jeg passer størrelse small/medium og er ikke stor. Men jeg er tyndfed, min krop ser ikke sund ud – og er det heller ikke

Dengang, for fem år siden, tog jeg tyren ved hornene og gjorde noget ved det. Det har jeg indtil nu ikke haft motivationen til. Og motivation skal der i den grad til. I dag mærker jeg motivationen, og jeg vælger at gribe den og gøre noget ved det.

Mit mål er ikke at komme ned i en mindre tøjstørrelse, men i stedet for at være tilfreds med det, jeg ser i spejlet. At min mave ikke buler mere ud end mine bryster for eksempel. At jeg ikke konstant skal gå og tænke på at trække maven ind, fordi jeg har spist for usundt i en længere periode og derfor er mega oppustet. Jeg vil egentlig bare gerne leve sundere.

For at fastholde motivationen, vil jeg dele mine tanker og metoder undervejs herinde på bloggen. Og det fedeste ville være, hvis I derude ville deltage. Står I i samme situation som jeg, eller er I allerede på vej mod en sundere krop eller et vægttab? Måske har I allerede været igennem hele omlægningen og kan dele en inspirerende historie med os andre?

Jeg vil helt vild gerne høre jeres historier, og derfor må I meget gerne sende dem til mig på mail copenhagenkiddo @ outlook.com (eller tryk på mail-ikonet i min topbar).

Så vil jeg udvælge nogle af jeres historier til gæsteindlæg herinde, så vi andre kan blive endnu mere inspirerede og motiverede. Historien må også gerne handle om nederlag eller svære perioder. Dem rammer vi nok alle, og det kan være rart at læse, at det også kan være svært for andre.

Med andre ord – I kan både sende succeshistorierne og de svære historier til mig. Jeg glæder mig til at læse dem, og jeg håber virkelig, at I har lyst til at være med? Hvis ikke i et helt indlæg, så bare i kommentarfeltet med ideer, opskrifter eller små hverdagshistorier.

Jeg har allerede mine første overvejelser til, hvordan jeg vil starte op. Dem vil jeg fortælle mere om i morgen. Men I kan måske fornemme lidt fra billedet 😉

 

 

2 kommentarer

 • Pernille Sørensen

  Min plan er faktisk at starte i dag. Med for meget slik og for lidt grønt skal der ske noget. Jeg har samme udfordring som dig. Er en størrelse small, de fleste vil sige ejjjj du skal da ikke på kur. Men det er ikke en tab-kur, det er en sundhedskur, hvor kroppen skal vendes mod en sund krop og ikke en tyndfed krop. Min mave tangere også nogen gange til at være større end brysterne, og hvor er det bare ikke flot!! Så maven skal være mindre oppustende.

  Håber du i dag deler ud af grønne retter.

  Jeg skal ha handlet ind senere i dag så ugen kan komme godt i gang.

  Personligt spiser jeg sundt morgenmad, men det er aften måltiderne og alt snack derimellem der er problemer 😉

  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Hej Pernille! Super fedt, at du også skal i gang. Så kan vi muntre hinanden op, de dage hvor det hele bliver lidt surt. Men planen er vel også at gøre det sund på den gode måde, så det ikke bliver alt for surt 😉

   Jeg vil meget gerne dele grønne retter. Jeg skal blandt andet lave en thailansk salat med edamamebønner en af dagene. Den må jeg dele opskrift på, hvis den bliver god. Og så skal jeg også prøve at lave marokkanske forårsruller fra denne opskrift:http://vanloseblues.blogspot.dk/2016/08/marrokanske-forarsruller.html

   Rigtig god dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *