Familieliv

Alene hjemme

image

^^et lille glimt af min nye collegejakke. Jeg må lokke F til at fotografere den en af dagene, så I kan se^^

Så gik der lige en masse dage, hvor jeg end ikke nåede forbi bloggen. Jeg er alene med ungerne i disse dage, og selvom det egentlig går ret godt, ja faktisk over forventning, så betyder det også, at jeg er i gang fra kl. 6 om morgenen til sen aften. Min krop er helt smadret, når viseren ramme 22, og jeg har sovet SÅ tungt i nat. At gøre sig selv og tre unger klar inden 7.30 om morgen, det kræver sin planlægning. Aftenerne bruger jeg på at få smurt madpakker og andet husligt, når de alle er puttet (lidt for sent). De 20 minutters daglige læsning med ungerne er glippet et par gange, men mon ikke det går lige i denne uge? Til gengæld har vi (børnene) spist hjemmelavede franske hotdogs, drukket sodavand til aftensmaden mens vi har set tv, og så sover vi sammen. Det er drønhyggeligt at bryde reglerne en gang imellem.

Spejdertasken på 60 liter er netop blevet pakket og klar til F’s første spejdertur, som starter i morgen og varer til søndag. Hans spejdergruppe skal sove udendørs. Det er ret hardcore, men han glæder sig, og jeg kan heller ikke få armene ned over det. Jeg tror det kommer til at give ham så meget “hår på brystet” at være afsted. At slæbe alle sine ting selv uden at kunne brokke sig til sin moaar, og at skulle klare at sove udenfor to nætter med kammeraterne. Han skal lære at tænde bål og lave mad henover det. Jeg glæder mig til han kommer hjem søndag og fortæller om det hele!

T havde egentlig fødselsdag i går, men eftersom han er i Jylland, fejrede vi ham på pizzarestaurant i mandags. Det var hyggeligt, men jeg ville nu gerne have haft ham hjemme på den rigtige dag.

Processed with VSCO with hb1 preset

I morgen skal vi have fjernet Vegas sting hos lægen, og så skal jeg gerne lige nå et par timer på specialet. Fredag er arbejd-hjemme-dag i vores specialegruppe, og det er tiltrængt, for så kan jeg lige nå et par tøjvaske undervejs.

I morgen aften får vi gæster og søndag skal jeg mødes med fire andre mødre og planlægge fælles halloweenfødselsdag med disko dasko og det hele. Heldigvis er næste uge lidt mere stille og rolig 🙂

Jeg er ked af, at jeg ikke har fået postet søndagsstatus. Jeg har simpelthen haft for meget om ørerne. Men hos mig går det godt. Målene har ikke ændret sig det store siden sidste uge, men jeg kan nu tydeligt se en forskel må måden mit tøj sidder. Og det er så rart at kunne se resultater af kostændringerne allerede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *