Børn

Det opkald man ikke vil have

I går var jeg ved at låse min cykel op på jobbet for at begive mig hjemad, da min telefon ringede. Det var fritten. De fortalte, at Vega var faldet ned fra et reb i idrætshallen og havde slået hovedet. Det blødte rigtig meget, og de var ret sikre på, at en tur på skadestuen var nødvendig.

Jeg sank lige en ekstra gang, og tankerne røg lige tilbage til julen 2014, hvor jeg kom hjem og fandt min far slemt tilskadekommen hos ungerne. Han kom først hjem igen et halvt år efter. Det der med at slå hovedet er fandme ikke for sjov!

Jeg følte mig forvirret og diverse skrækscenarier nåede lige at hilse på. Også de mere praktiske tanker om, hvad jeg skulle gøre logistisk, for jeg havde lige tre andre piger, jeg havde lovet at hente. Og Thomas havde en ekstra dreng. Og klokken var ikke så langt fra lukketid, så de forældre skulle jo også have besked.

Men i virkeligheden var det jo Vega jeg skulle fokusere på, og selvfølgelig tog pædagogerne sig af de andre børn. Da jeg kom, var hun selvfølgelig ked af det, og der var rigtig meget blod og hun havde en dyb, åben flænge i baghovedet. Men hun virkede ikke konfus eller havde kvalme, så jeg blev lidt rolig igen. Jeg fik ringet 1813, og de fik også beroliget os. Så Thomas kørte stille og roligt på skadestuen med hende, hvor hun efter flere timers ventetid kom til og fik fem sting i baghovedet. Hun var stolt, Thomas var dårlig.

Men igen blev jeg mindet om, hvor hurtigt livet ændrede sig i vores familie for snart to år siden. Vega faldt egentlig ikke særligt langt i går, men hun faldt uheldigt og slog baghovedet ned i en skarp kant, og jeg er bare taknemmelig for, at hun er okay.

Hun insisterede på at komme i skole i dag, men jeg blev ringet op igen, da hun var blevet ramt i hovedet af en basketball. Hvor uheldig kan man være?

Så resten af dagen har stået på sofahygge, sluch-ice og afslapning så meget hun nu kunne. Der er krudt i måsen på den pige <3

image

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *