børnetøj,  Familieliv

Når man endelig finder sin hylde

knast gymnastiktøjMine børn har gået til en del forskellige ting allerede. Men der har aldrig rigtig været noget, der bed på og virkelig fangede deres interesse. Men i første halvår af 2016 skete der noget. F blev glad for basket – måske fordi hans første oplevelse med sporten var til deres juleafslutning, hvor der blev delt brunkager ud med rund hånd. Han blev i hvert fald ved, og han er også startet op i den nye sæson. Nu med to af sine gode venner. Det er ret hyggeligt!

Vega har både prøvet svømning, ballet, hiphop og ridning. Men det var mere overtalelse end lyst, der fik hende afsted. Men i det tidligere forår fik hun efter lang tid på venteliste endelig plads på det lokale gymnastikhold, hvor to fra klassen allerede gik. Og heldigvis fandt hun det sjovt. Som jeg tidligere har fortalt, var vi så heldige at få en plads på holdet igen denne sæson, og hun GLÆDER sig hver uge! Derfor har jeg været ude at købe et virkelig fint sæt gymnastiktøj til hende fra KNAST by Krutter. Og når man går op i en sport og er vedholdende, så synes jeg det er velfortjent med lækkert tilbehør. Ligesom F også i denne sæson har fået de sejeste basketstøvler fra Nike og noget lækkert spillertøj fra Soft Gallery.

Jeg har luret, at jeg ikke er den eneste mor, der har fået øjnene op for guldprikkerne til min datter. Jeg har set det flashet flere steder på de sociale kanaler.

Hvordan er med jeres børn? Er de faldet for en fritidsinteresse, eller søger de stadig efter den helt rigtige? Jeg gik selv til ufatteligt mange ting, da jeg var barn. Så jeg prøver at begrænse det til helst en – max to ting for børnene.

 

En kommentar

  • Cæcilie

    Her er vi på anden sæson rytmik på den lokale musikskole. Det er en kæmpe succes og vi er så glade for det.

    Nu er Iben dog også startet til judo med sin far. Det er indtil videre en succes, så må vi se, om det holdet sæsonen ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *