Projekt Sund Krop

Hvordan går det egentlig med projekt Sund Krop

IMG_4104

Jo, det går faktisk rigtig godt. Jeg skejer gerne ud i weekenden, men kan stadig holde igen og sige fra, når der bliver serveret kage i hverdagene. Jeg har tabt 16 cm fordel på arm, talje, hofte og lår siden jeg startede for omkring en måned siden.

Jeg har smidt ca. 5 kg og fået fladere mave på grund af den sunde kost. Så jeg er ikke så oppustet længere, at min mave er større end mit brystparti 😉

Det er ret fedt. Der er ikke så mange andre end mig selv, der lægger mærke til det. Men jeg gør, og jeg er vild med at se forandringen. Jeg kan passe bukser, jeg ikke har brugt i flere år, og føler mig generelt bare bedre tilpas. Min hud har også fået det bedre.

Så det er status lige nu. Jeg tænker, at I, som var med fra start, nok er faldet fra igen? Super ærgerligt, for det var lidt hyggeligt med respons fra jer. Det er også grunden til, at jeg drosler lidt ned på føletonen om #projektsundkrop. Jeg opdaterer måske en gang imellem, hvis jeg har gode tips til mellemmåltider eller en madplan, jeg vil dele med her. Eller hvis jeg når mit endelige mål.

Heldigvis er jeg godt på vej, og det har været en kæmpe motivation, at jeg har skulle dele med jer en gang om ugen. Det har holdt mig kørende, og jeg er super glad for det. Jeg ærgrer mig lidt over, at jeg ikke har før-og-efter-billede. Det kunne have været sjovt at afslutte forløbet med 😉

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *